×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ledd og muskelverk

  Ledd og muskelverk er plager som kan oppstå av diverse årsaker. Den mest vanlige grunnen er ensidig og langvarig belastning av enkelte deler av kroppen.

  Oppretthold din aktive livsstil

  Heldigvis finnes det i dag mange gode produkter som kan hjelpe de som er utsatte for denne plagsomme lidelsen. Husk likevel at dersom smerten fortsetter til tross for bruk av produktene og i tillegg kanskje forverres, bør man gå til legen så fort som mulig. Da kan det ligge noe mer alvorlig bak enn kun trening og overbelastning.

  Mange mennesker er i dag plaget av ulike typer muskelverk og leddsmerter. En slik tilstand er svært ubehagelig, og kan faktisk hindre deg i å trene eller klare å holde formen oppe. Derfor ønsker vi å hjelpe.

  Kuldegel gir raskere legning

  Blant våre mange flotte og lindrende produkter kan du finne blant annet kuldegel som gir en god effekt ved mindre strekkskader. Denne kjøler ned området og gir en dyptgående lindring av musklene. Vi tilbyr produkter i form av tabletter, gel og salver.

  Prøv gjerne det naturlige remediet Gurkemeie, som har en positiv effekt på dine ledd og helse generelt. Vi vet at jevn trening av kroppen er viktig for en god helse, og våre produkter skal altså hjelpe deg med å fortsette din favorittsport uten at du skal oppleve unødvendige smerter i kroppen.

  Hva er kollagen og hva er det godt for?

  Vi selger ikke bare produkter mot smerter, men også produkter i form av kollagen. Kollagenpeptider, sammen med elastin, er noen av de viktigste delene som huden vår er bygd opp av. Dette kollagenet støtter og opprettholder strukturen, fastheten og elastiteten i lærhuden, samt at det påvirker rynkedannelser.

  Mange kliniske studier er blitt utført for å finne hvilken effekt de spesielle kollagenpeptidene har på vår hud og kroppens helse generelt. I huden finnes det altså proteiner som er dannet av lange kjeder med sammensatte aminosyrer. Dersom kjeden er kort, får den det morsomme navnet peptid.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  8 produkter

  per side

  8 produkter