×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Kreatin hurtigvirkende

  Kreatin hurtigvirkende er for de kreatinformene hvor det ikke trengs noen metningsfase. Dette inntas rett før trening for best mulig effekt, for å kunne maksimere styrken din.

  Hurtigvirkende kreatinformer

  Noen eksempler på hurtigvirkende kreatinformer er Ethyl ester og kre alkalyn. Begge finnes som pulverform, tabletter og kapsler. Kre-Alkalyn i pulverform har en pH verdi på 12, som klarer seg i det sure miljøet i magen og vil fordeles til muskelcellene. Kre-Alkalyn består av rent kreatin monohydrat med pH-bufret, til best mulig opptak til musklene dine.

  Det er mulig å finne Kre-Alkalyn som en patentert farmasøytisk form. Denne formen kan hindre eventuelle bivirkninger ved opptaket. Her trenger man dessuten ikke en like stor dose, som de andre produktene da det er en pH verdi over 12.

  Fordeler med hurtigvirkende kreatin

  Hurtigvirkende kreatin har en raskere effekt uten væskeansamling eller en oppladningsfase. Dette fører til økt styrke og utholdenhet for hver treningsøkt. Det flotte resultatet virker både stabilt og vil nå ut til muskelcellene dine. Det har blitt påvist gjennom studier, at kreatin vil øke prestasjonsevnen ved påfyll av drivstoffet for musklene dine.

  Det vil merkes på få dager, at utholdenheten vil bli forbedret. Hurtigvirkende kreatin kan dessuten forsinke utbruddet, av blant annet melkesyreproduksjonen. Produktet kan tas, uten å bekymre seg for vektøkning. Den ekstra fordelen med produktet, er at kreatin er tilskuddet som bygger muskelvolumet best.

  Når trenger du hurtigvirkende kreatin?

  Kreatintilskudd anbefalte dosering er minst to til fire kapsler cirka 30 minutter før treningsøkten. Tilskuddet skal ikke erstatte det vanlige kostholdet, derfor er det viktig med et variert og sunt kosthold utenom. Star Nutrition sitt tilskudd av kreatin, kan tas til frokosten og rett før treningen. Den anbefalte doseringen, bør ikke overskride fire kapsler om dagen.

  Det vil si at du kan ta to til frokost og to før trening. Innholdet varierer fra 90 gram til 300 gram, noe som vil si at du får mer enn hva du betaler for.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  10 produkter

  per side

  10 produkter