×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Restitusjon | Gainer

  Gainer er et kosttilskudd som gjerne inneholder karbohydrater og protein for å hjelpe deg med muskelutviklingen. Tilskuddet finnes som pulvermiks fra flere forskjellige varemerker i ulike smaksvarianter.

  Hva er gainer?

  Gainer er en kombinasjon av protein og karbohydrater. Det er som regel et større innhold av karbohydrater, og færre proteiner. Karbohydrater som maltodekstrin blir oftest brukt, siden det tas hurtigere opp i kroppen. Gainer kan i tillegg inneholde vitaminer, mineraler og ulike mengder med fett. Kaloririke tilskudd vil som regel ikke være for mettende, slik som inntak av kalorier gjennom mat.

  Noen produkter kan inneholde kreatin og aminosyrer. Alt avhenger av hva du selv trenger, og hvilke funksjon du ønsker. Dette tilskuddet brukes vanligvis for å bygge muskler, eller for å tilføre kroppen energi.

  Hva gjør gainer med kroppen?

  Gainer har en utmerket effekt når det kommer til å styrke og bygge opp muskelmassen, og tilføre musklene mer energi. Gainer er et spesielt nyttig hjelpemiddel om man ønsker å gå opp i vekt når man bygger muskler. Tilskuddet skal ikke erstatte det daglige kostholdet, men tilføre nok kalorier som kan være vanskelig å spise nok av mens man trener hardt og har høy forbrenning.

  Dessuten vil tilskuddet sørge for betydelig mindre ødeleggelse av muskelmassen, og bedre restitusjon av muskulaturen. Restitueringstilskuddet virker utmerket i forbindelse med trening. Tilskuddet vil bedre muskeltrykket og energinivået før din neste treningsøkt.

  Når kan det være bra å ta gainer?

  Mass gainer er et veldig populært varemerke å gå for når det kommer til proteinpulver. Den anbefalte doseringen er cirka syv måleskjeer til 500 ml vann etter treningsøkten. I likhet med de fleste andre gainers, bør også denne inntas rett etter treningsøkten. Det finnes også laktosefri gainers for dem som trenger eller foretrekker dette.

  Man kan velge å bestille en pakke med flere gainers, eller enkeltvise poser med pulveret. Det finnes mange spennende smaker å velge mellom, som sjokolade, vanilje, jordbær og banan. Det store utvalget gjør at man aldri går lei av smaken!

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  6 produkter

  per side

  6 produkter