×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Glutenfritt

  Glutenfritt alternativ er ikke noe som er ukjent for de fleste lengre. Markedet for glutenfri mat har vokst enormt de siste årene og er nå å finne som et godt og likestilt alternativ.

  Cøliaki eller glutenallergi

  Å ha glutenallergi er ikke nødvendigvis noe som hemmer livskvaliteten, men av mange symptomer på sykdommen Cøliaki kan relateres tilbake til gluten-produkter. Mange er hardt rammet av sykdommen og kan ødelegge livskvaliteten for de som sliter med det. Gluten finnes i de fleste matvarer, til og med i ketchup.

  Det finnes heldigvis et marked som er stadig voksende og kreativt for glutenallergikere som gjør at man i dag kan leve nesten som normalt, bare man velger litt alternative produkter. Glutenfrie alternativer gjør at man slipper plagene som følger med sykdommen og man kan kose seg sammen med andre.

  Glutenfritt kosttilskudd

  For de treningsglade som sliter med glutenallergi, har det ikke vært enkelt å sørge for et kosthold som er i samsvar med aktivitet. Vi kan tilby glutenfritt proteinpulver for de treningsaktive som sørger for at man fint kan leve med Cøliaki og trene samtidig som man spiser den næringen man trenger for å fungere i hverdagen.

  Proteinpulver fungerer godt på de som ønsker å trene og opprettholde muskelmassen på en god måte. Stikk innom for en samtale og finn de rette kosttilskuddene som du trenger for å kunne trene aktivt med glutenallergi.

  Sunne produkter uten gluten

  Det finnes mange sunne glutenfri produkter. Blant annet finnes det nå pasta i markedet som gjør at du kan opprettholde en variert og et sunt kosthold i hverdagen. Også proteinpannekaker kan du få tak i. Uansett om du er mer aktiv enn gjennomsnittet av befolkningen, eller litt latere, så kosthold en vesentlig del av det å opprettholde en sunn kropp.

  For glutenallergikere har det lenge vært få produkter å velge mellom, men det er det gjort noe med, da etterspørselen har økt jo mer man har lært om Cøliaki. Kontakt lege om du har mistanke om glutenallergi og velg deretter produkter som passer deg.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Økologisk
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  19 produkter

  per side

  19 produkter