×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Termogene

  Termogene står for varmeproduksjon. Når man har spist, vil energiforbruket stige og man kvitter seg med energi under fysisk aktivitet. Derfor kan du ta termogenes som et tilskudd.

  Hva er termogene?

  I hovedsak er Termogene utviklet som kosttilskudd for å kunne øke metabolismen. Thermogenesis er en prosess hvor man bruker energi for å kunne produsere varme og for å opprettholde kroppens funksjon. Dette tilskuddet finner du som regel i naturlige ingredienser og urter. Koffein er et eksempel på sentralstimulerende midler, som oftest er det som øker stoffskiftet og gi deg mer energi.

  Et annet eksempel på sentralstimulerende midler, er grønn te ekstrakt. Naturlige ingredienser som capsaicin og Cayenne pepper. Ved inntak av tilskuddet er det viktig med nok væske i tillegg.

  Hvilken effekt har termogene?

  Termogene vil forbrenne en god del kalorier både under trening og under inaktive perioder. Termogene har en slik effekt, som bedrer energiforbruket i kroppen. Det vil derfor føre til en mye bedre ytelse under treningsøkten. Det vil blant annet dempe appetitten din og øke frisettingen av kroppsfett. Dersom ønsket er å gå ned i vekt, er dette et godt tilskudd i tillegg til det varierte kostholdet.

  Jo mer energi som forbrukes, desto mer kalorier vil bli brent. Det er selvsagt når man er fysisk aktiv, at man vil forbrenne mest.

  Når kan det være bra å ta termogene?

  Termogene tilskudd finnes som kapsler og pulver. Du vil finne frem til bruksområdene som appetittdempende, vekttap og energigivende. Den anbefalte doseringen av produkter med et høyt koffeininnhold, er som regel én kapsel til dagen. Det passer spesielt å ta til frokosten eller 30 minutter før treningsøkten.

  Høyintensive fettforbrenner med Termogenes anbefalte dosering er to til tre kapsler til dagen. Innholdet i produktene varieres, derfor er det en fordel å sette seg inn i innholdet for hvert produkt. Vær forbeholdt om at tilskuddet ikke skal erstatte et vanlig og variert kosthold.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  10 produkter

  per side

  10 produkter