×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  CLA

  CLA er en fettsyre som man kan ta som tilskudd for å holde fettprosenten nede, som hjelp til slanking, og noe forskning viser at det virker forebyggende mot enkelte kreftformer.

  Hva er CLA?

  CLA, eller Konjugert Linolensyre, er en naturlig fettsyre som man stort sett kan få i seg når man drikker melk eller spiser kjøtt fra dyr som har spist gress. Men, i dagens jordbruk blir ofte okser og kyr foret opp med kraftfor som har en annen fettprofil, og melk og kjøtt fra moderne gårder inneholder derfor ikke så mye CLA som vi har godt av å få i oss.

  Det er derfor å anbefale å ta tilskudd, slik at man får i seg en balansert fettsyreprofil, noe som hjelper for å holde kroppsfettprosenten nede.

  Hva gjør CLA?

  Mange bodybuildere tar cla kosttilskudd, og gjerne på starten av dagen sammen med andre effektive fettsyrer som fiskeolje og kokosolje. En effekt er at kroppen da settes i en modus for å forbrenne fett, og det viser seg at de som tar disse tilskuddene over tid går rundt med mindre fett på kroppen enn de som ikke tar det.

  Undersøkelser har også vist at CLA kosttilskudd har en viss forebyggende effekt på kreft i tarm- og mage, og også en viss reduserende virkning på kolestrolet, uten at man helt har klart å bevise hvorfor.

  Når trenger du CLA tilskudd?

  Cla anbefales til deg som trener vektløfting eller bodybuilding og vil holde kroppsfettet nede uten å miste muskelstyrke. Det er særlig når man tar det i kombinasjon med trening at det hjelper kroppen å forbrenne fett uten at du mister muskelmasse.

  Du får kjøpt det som kapsler eller som gel, og ta det gjerne samtidig som du inntar kreatin- og protein pulver om morgenen, når du faster før treningen starter. Fett skal fett fordrive, og denne effektive fettsyren kan hjelpe deg med å nå målene du alltid har drømt om.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  8 produkter

  per side

  8 produkter