×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Sportsdrikk

  Prøv vår Sportsdrikk; det er en fantastisk løsning for deg som ønsker effektiv restitusjon samtidig som du får en drikk med meget god smak som inneholder kasin og myseprotein

  Rask energi når du trener

  Alle våre sportsdrikke har en utrolig effekt, og er perfekt for kondisjon og idrettsutøvere. De hjelper deg som trener aktivt og sunt med å øke ytelsen og fylle på for slitne muskler med det riktige drivstoffet som gir deg energi til å fortsette.

  Dette i form av glykogen som hjelper deg med ditt væsketap i forbindelsen med trening og de anstrengelser som følge av dette, samt at alle våre drikker er balansert med kun utvalgte mineraler som assisterer deg med treningen din. Du vil helt fra første stund føle en positiv og sunn effekt av vårt produkt!

  For Væskebalanse og prestasjon

  Når du trener aktivt, riktig og sunt er det en selvfølge og viktig at du tar godt vare på væskebalansen din. Du er svett etter en hard treningsøkt og det er derfor naturlig at du drikker det som raskest og meste effektivt gir deg tilbake karbohydrater og elektrolytter. Bonusen er at det smaker godt og at det ganske umiddelbart vil påvirke deg positivt.

  Enhver form for tretthet og mangel på energi vil raskt forsvinne, og gi deg tilbake sårt tiltrengte mineraler som vitamin-C, kalsium og magnesium. Dette er også perfekt etter en solrik dag eller en hard arbeidsdag, og vil gi rask og merkbar effekt.

  Effektiv restitusjon

  En av de beste måtene å oppnå restitusjon er å benytte seg av våre best selgende og svært populære brusetabletter. Med disse kan du enkelt og raskt lage en deilig og leskende restitusjonsdrikke. Med kun to brustabletter i 200 ml. Vann kan du på svært kort tid, helt perfekt hvis føler deg tørst og dehydrert etter en hard treningsøkt eller noen timer i solen.

  Denne drikken vil ikke bare gi deg energien til å fortsette, men vil kvitte deg med den trettheten man ofte føler. Du vil med disse fullt restituere deg selv på en sunn og god måte samt at du nå er klar for nye slag.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  4 produkter

  per side

  4 produkter