×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  L-Leucin

  L-Leucin er en aminosyre som viser seg å ha en stor effekt på muskelvekst, dette stoffet transporteres til musklene med en gang etter inntak og bidrar til å forhindre nedbrytning av musklene dine.

  Hva er l-leucin?

  Dette er et meget høyt potent og naturlig kosttilskudd, spesielt om du ønsker å bygge muskler. Den er viden kjent innenfor bodybuilding hvor dens funksjon er å stimulere proteinsyntesen, bevare muskelmasse og bidra til å minske restitusjonstiden etter du er ferdig med en treningsøkt.

  Ønsker du å få mest mulig ut av din trening så er denne et fint supplement, l-leucin kan gi deg din ultimate muskeloppbyggingen som du lenge har ønsket deg. Dette tilskuddet l-leucin er en aminosyre som også vil gi deg en energiboost og hindre deg i å bli veldig utmattet

  Dette kosttilskuddet vil hjelpe deg i din treningshverdag

  Hvis du er som mange andre som trener aktivt så ønsker du å yte maksimalt og få mest ut av din trening. leucin er en forgrenet aminosyre, derfor vil den gå direkte til dine muskler, siden den umiddelbart går til dine muskler etter inntak vil den bidra til at dine muskler øker i vekst.

  En annen fin effekt er at hvis du føler du mangler energi, så vil denne absolutt gi deg en ekstra boost i din treningshverdag. Alt du trenger å gjøre er ta dette kosttilskuddet umiddelbart etter din treningsøkt

  Når trenger du l-leucin?

  Alle som trener mye eller ønsker et muskeloppbyggende kosttilskudd kan ta l-leucin umiddelbart etter en treningsøkt. Når du trener kan du etter en treningsøkt kanskje føle deg sliten i muskler og ikke minst det mentale om du har presset deg mye.

  Det behøver ikke være sånn at du føler deg utmattet hele tiden, alt du trenger å gjøre er å tilsette dette tilskuddet etter hver treningsøkt. Det kan bidra til at du får maksimal muskelvekst, en oppkvikkende følelse og rett og slett motvirke at du blir sliten både psykisk og fysisk.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Ingen produkter passer med dine valg