×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  L-Arginin

  L-Arginin er et kosttilskudd for deg som ønsker økt ytelsesevne og større muskler når du trener. Denne erstatter ikke et helt vanlig kosthold så husk at dette er kun et supplement.

  Hva er l-arginin

  Dette tilskuddet er et forstadium til nitrogenoksid, det er et stoff som vil hjelpe dine blodårer å utvide seg og du vil merke en følelse av at dine muskler pumper. Denne aminosyren kan virkelig være med å gjøre en forskjell i din treningshverdag, og du vil merke at denne vil gi deg en større ytelsesevne.

  En funksjon dette tilskuddet kommer til å gi deg er bedre oksygen tilførsel og ikke minst en bedre næringstransport. l-arginin vil være med på å bedre ditt immunforsvar og øke din muskelmasse når du trener.

  Hva gjør l-arginin?

  En super effekt denne kan ha i din aktive treningshverdag er blant annet å bidra til økt ytelsesevne. Dette kosttilskuddet har også flere andre funksjoner og kan hjelpe deg mot den kroppsbygningen du alltid har ønsket deg. l-arginin kan blant annet frigjøre veksthormoner, hjelpe deg med å få et mye bedre immunforsvar, øke din muskelmasse og ikke minst behjelpelig når du ønsker å miste fett.

  Dette kosttilskuddet gjør at du føler at du får ut ditt potensiale i treningsstudioet. Hvis du ikke får i deg den mengden arginin du behøver fra et vanlig kosthold så er denne bra for deg.

  Når trenger du l-larginin?

  Du trenger dette når du ønsker å yte ditt aller beste når du er på trening. Du kan selvfølgelig velge selv om du skal bruke kapsler eller pulver for å få i deg den mengden som du behøver i din hverdag. Tilskuddet arginin hjelper deg når du føler du trenger å bedre ditt immunforsvar og øke din muskelmasse.

  De naturlige kildene for denne aminosyren er peanøtter og mandler, men det er ikke alltid dette er nok for å få i deg den mengden du behøver hvis du ønsker gode resultater, derfor er dette tilskuddet perfekt for deg.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  8 produkter

  per side

  8 produkter