×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Beta-alanin

  Kosttilskuddet Beta-Alanin er ypperlig for deg som trener og ønsker en økt muskelutholdenhet. Du vil også oppleve mindre grad av melkesyre under trening på daglig basis.

  Hva er beta-alanin?

  Dette kosttilskuddet gjør at du kan få økt din prestasjonsevne når du gjennomfører en treningsøkt. Årsaken ligger i et stoff som heter karnosin og det er selve beta-alanin som er en aminosyre som bidrar til å opprettholde nivåene av karosin i musklene.

  Dette gjør at du får mindre melkesyre under din trening, som igjen bidrar til økt prestasjonsevne, du holder ut lenger når du trener. Du vil merke at du blir sterkere, holder ut lenger og kan trene med høyere intensitet. Så, hvis du har et ønske om å blant annet løfte tyngre velg dette kosttilskuddet.

  Hva gjør beta-alanin?

  Når du trener aktivt er det få ting som er så kjedelig som å kjenne at musklene blir trette og melkesyren setter inn og treningen tar en slutt. Det som mange ikke tenker på er at det finnes noe som kan brukes for å øke tiden før det blir en realitet. For før eller siden vil du oppleve muskeltrøttheten.

  Med Beta alanin vil du kunne holde ut treningsøkten lenger og du vil oppnå større styrke. Som en effekt av dette vil du også kunne trene med mye høyere intensitet enn ellers.

  Når trenger du beta-alanin?

  Den beste måten å få tatt denne anabole forbrenningskilden er som et kosttilskudd. Dette kan du få som et pulver. Du bør bruke dette før du skal trene. Alanin bør du ta gradvis frem til du har maksdosen pr dag. Når du skal blande den med drikke kan du både blande den med vann og med juice.

  Du kan godt blande inn andre kosttilskudd du skal ha, men du bør passe på å ikke bruke andre tilskudd som inneholder det samme. Dette fordi du har en maksdosering å forholde deg til.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  2 produkter

  per side

  2 produkter