×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Iodine - Tyrosine, 60 kapsler

  Iodine - Tyrosine er et kosttilskudd av jod og l-tyrosin i optimal balanse fra Thorne Research Inc. Laget av garanterte rene råvarer.

  Les mer
  235,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A8090

  Iodine - Tyrosine er et kosttilskudd av jod og l-tyrosin i optimal balanse fra Thorne Research Inc. Laget av garanterte rene råvarer.

  • Jod og aminosyren l-tyrosin i god balanse
  • Kun rene råvarer
  • Optimalt næringstilskudd for skjoldbruskkjertelens funksjon

  Thorne Research Inc.'s Iodine - Tyrosine er et tilskudd av mineralet jod og aminosyren l-tyrosin. Disse stoffene finnes i en utmerket balanse i dette produktet og i gode nivåer. Iodine - Tyrosine er laget av garanterte rene råvarer.

  Jod finnes isolert i skjoldbruskkjertelen hvor den festes til aminosyren tyrosin for å danne tyroxin (også kjent som T4). Dette kosttilskuddet med jod i kombinasjon med tyrosin, er et optimalt næringstilskudd for deg som ønsker å støtte skjoldbruskkjertelens funksjon. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner og til dannelse av skjoldbruskkjertelhormoner. Jod bidrar dessuten til normal kognitiv funksjon, til energiomsetningen samt til nervesystemets normale funksjon. Jod bidrar også med å opprettholde normal hud.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Doser per forpakning:

  60 doser.

  Dosering:

  1 kapsel 1-3 ganger per dag i samband med måltid.

  Ingredienser:

  l-tyrosin, kaliumjodid, hypromelloskapsel, silisiumdioksid.

  Innhold per 1 kapsel (% ADI):

  Jod 225 µg 150%
  L-tyrosin 500 mg -

  Allergiinformasjon:

  Hypoallergen. Det finnes ingen kjente allergener i dette produktet. Det inneholder hverken hvete, gluten, mais, gjær, soya, egg, meieriprodukter eller kunstige fargestoffer, søtningsmiddel, palmeolje eller stearat.

  Oppbevaring:

  Oppbevares tørt og svalt utilgjengelig for barn og dyr.

  Annet:

  Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av en allsidig og balansert kost og en sunn livsstil. Produktet er ment til friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen du bruker produktet.