×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  BCAA 5000, 336 g

  Optimum Nutritions BCAA produkt inneholder de tre grenede aminosyrene L-valin, L-Leucin og L-isoleucin også kalt BCAA (Branched Chain Amino Acids).

  Les mer
  399,00 kr
  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 6947-007

  Brand of the Year
   

  Optimum Nutritions BCAA produkt inneholder de tre grenede aminosyrene L-valin, L-Leucin og L-isoleucin også kalt BCAA (Branched Chain Amino Acids).

  Disse tre aminosyrene som altså kalles BCAA (grenede aminosyrer) utgjør omtrent en tredjedel av det totale muskelproteinet i musklene. For de som trener og vil øke muskelmassen er det altså viktig å tilføre disse aminosyrene.

  Ettersom BCAA utjør en så stor del av muskelproteinet er det også viktig å raskt kunne tilføre disse aminosyrene for at musklene skal kunne restituere seg ordentlig og forbedre muskelveksten. BCAA stimulerer proteinsyntesen i kroppen og reduserer muskelnedbrytingen.

  BCAA finnes naturlig i ganske stor mengde i myseproteintilskudd som f.eks. Optimum Nutritions 100 % Whey Protein og Pro-Complex, men må da brytes ned av kroppen for å kunne brukes. BCAA 1000 og BCAA 5000 inneholder altså de grenede aminosyrene i ferdig form som kroppen tar opp meget raskt, noe som er veldig positivt ved trening!

  Vitenskapelige studier gjort i USA viser at tilskudd av BCAAs gir en forbedret energi under trening. Takket være dette, så forbedres restitueringen vesentlig.

  BCAA gir et verdifullt tilskudd av energi som kan brukes hvis muskelglykogenet eller glykogenet som er lagret i leveren blir oppbrukt samt altså påskynde musklenes restitueringstid.

  Dosering:
  Forslagsvis 4-6 gram pulver før og etter trening.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  2 Customer Review(s)

  per side

  2 Customer Review(s)

  per side

  Ingredienser: Microniserade BCAA (L-leucin (2,5 g), L-isoleucin (1,3 g), L-valin (1,3 g)), emulgeringsmedel E322.

  Allergener: Indeholder soja. Kan indeholde spor av gluten, æg, jordnød, mælk och nødder.