×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Star Nutrition – din treningspartner!

  Star Nutrition er et kvalitetsvaremerke med et bredt tilbud av innovative kosttilskudd som er utviklet til å gi deg bedre prestasjonsevne, helse og restitusjon.

  Varemerket ble lansert i 1999 og har siden lanseringen etablert seg som et av Nord-Europas mest solgte kosttilskudd. I dag tilbyr Star Nutrition produkter til lojale idrettsfolk fra flere forskjellige grener, på flere forskjellige nivåer. Sikre og utprøvde produkter til alle faser av utviklingen din.

  Hvorfor er det forskjellige farger på produktene?

  For å gjøre det enklere for deg som kunde å navigere blant Star Nutritions ulike produkter, er varemerket delt opp i tre forskjellige serier, med varierende fokusområder. Seriene som fås er er den blå Core Series, den svarte Premium Series og den hvite Active Lifestyle Series.

  CORE SERIES

  Core Series er den av Star Nutritions serier som har bredest sortiment. Den omfatter alle separate produktkategorier, som protein, aminosyrer og prestasjonsfremmere. Serien består av rimelige kosttilskudd som er utviklet for idrettsfolk og mosjonister som vil optimere sine resultater – enten det er på treningsstudio, i løypa eller i boksen.

  PREMIUM SERIES

  Akkurat som navnet antyder, rommer Premium Series Star Nutritions premium-sortiment. Utprøvde produkter fra det mest eksklusive sortimentet for idrettsfolk som krever det aller beste. Alle produkter i serien er utstyrt med varemerkebeskyttede og innovative ingredienser.

  ACTIVE LIFESTYLE SERIES

  Active Lifestyle Series består av Star Nutritions proteinberikede og næringsoptimale næringsmiddel. Nyttige og smakfulle, konvensjonelle næringsmidler for deg som vil spise godt, men ikke avvike fra din sunne livsstil.