×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Slik bygger du muskler og forbrenner fett – samtidig

  På tide å forme drømmekroppen. Med riktig metode, innstiling og kosttilskudd er det betydelig lettere enn du tror.

  Mange hevder at det er vanskelig, enkelte sier det er umulig. Men faktum er at med riktige kostholds- og treningsrutiner kan hvem som helst bygge muskler og forbrenne fett samtidig. Denne kroppstransformerende hellige gral kan forvandle deg fra sofagris til strandklar i løpet av noen få måneder.

  Tren smart, ikke hardest

  Du ønsker å redusere midjemålet og øke skulderbredden. Tone musklene og få definerte magemuskler. Da gjelder det å finne den rette balansen mellom trening og restitusjon. Når det kommer til trening er det mange som misforstår og tror at mer er bedre – men sannheten er at for mye trening forhindrer resultatene dine. Musklene brytes ned når du trener og bygges opp når du hviler. Forutsatt at du har kontroll på kostholdet.

  Kostholdets påvirkning på treningen kan ikke understrekes nok. Hvis denne biten ikke er på plass kan du heller ikke forvente at du får de resultatene du ønsker. Den vanskeligste delen av ligningen er først og fremst å identifisere dine egne unike behov, og deretter komponere måltider som matcher disse. Heldigvis finnes den kostnadsfrie nettjenesten Goalbreaker, der hvem som helst kan generere en individuelt tilpasset kostholdsplan og treningsprogram.

  Protein er alfa og omega

  For å kunne forbrenne fett trenger du å gå på energiunderskudd, dvs. at du forbruker flere kalorier enn du får i deg. For å kunne bygge muskler må du ha en positiv proteinbalanse, dvs. at du får i deg mer protein enn kroppen klarer å bryte ned. En balanse som kan være vanskelig å oppnå bare gjennom kosten.

  En god tommelfingerregel er å få i seg 2-3 gram protein per kg kroppsvekt hver dag. Hvis du ikke får dette via måltidene dine kan et proteintilskudd være et godt alternativ. Whey-80 er et fullverdig proteinpulver som er perfekt til for eksempel frokost eller som et mellommåltid. Whey-80 smaker dessuten godt og er ekstremt prisgunstig med en pris på under 5 kroner per porsjon.

  Forsterk effekten med riktige produkter

  I tillegg til proteinpulver finnes det flere kosttilskudd som kan gi en snarvei til raskere resultater. Forskjellige kosttilskudd har ulike egenskaper, og kan forbedre alt fra prestasjon til bygging av muskler. Det handler altså om å få i seg de riktige produktene til riktig tid.

  Creatine Monohydrate er et naturlig produkt som først og fremst forbedrer styrke og eksplosivitet, og som også bidrar til større muskelvolum. BCAA Hardcore inneholder aminosyrer som motvirker muskelnedbryting og mental trøtthet, som er perfekt å drikke under treningen. Intensity Power sørger for komplett høyning av prestasjonen og forbedrer både utholdenhet og mentalt fokus. Perfekt for ekstra hardpass eller når du føler deg mer sliten enn vanlig.

  4 produkter for raskt vekttap

  Enkle nybegynnere tips for deg som vil...

  Les også

  Slik trener du for å se bra ut naken
  ABS, ABS, ABS