×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Slik når du målvekten på kort tid

  Du har bestemt deg. Du ønsker å komme i form – og du ønsker å gjøre det raskt. Med riktig metode og kosttilskudd er det mye enklere enn du tror.

  Hvis du allerede har prøvd ut alle de populære diettene, vet du at disse innebærer kompliserte regler, konstant sult og kortvarige resultater. Metoden vi foreslår er noe helt annet. Basert på etablert, ukomplisert vitenskap med fokus på de viktigste detaljene. Mottoet er: tren smartest, ikke hardest – og der det er enkelt å spise sunt.

  Gå ned 1 kg i uken

  Grunnen til at du har lagt på deg noen ekstra kilo er enkel. Du har spist for mye og beveget deg for lite. Ved å justere disse faktorene kan du snu trenden og enkelt gå ned så mye som 1 kg i uken. Det vanskelige er å legge seg på riktig nivå – hvor mye skal jeg trene, og hva kan jeg egentlig spise?

  Skreddersydd trenings- og kostholdsplan

  Hvis du skal følge et treningsprogram eller en kostholdsplan må det være individuelt tilpasset. Det må tas hensyn til ditt utgangspunkt, dine forutsetninger og dine mål. Alt annet er bortkastet tid. Å finne et skreddersydd trenings-og kostopplegg har imidlertid lenge vært dyrt og komplisert. Fram til nå. Ved hejlp av den kostnadsfrie nettjenesten Goalbreaker kan hvem som helst få en individuelt tilpasset kostholdsplan og treningsprogram.

  Basert på startvekt, vektmål og antall treningsrunder man ønsker per uke, regnes kaloribehovet ditt ut. Deretter presenteres det forslag til både kost- og treningsplaner som er tilpasset dine unike forutsetninger. Forslaget er nøye utarbeidet og med mål om at du får et så godt resultat som mulig. Det handler om smart kalorikontroll, sånn at du kan spise deg mett – og effektiv trening sånn at du får maksimalt ut av hvert eneste treningsminutt.

  Boost med riktige produkter

  Snarveien til raske resultater handler om riktig inntak av de rette kosttilskuddene. Ulike kosttilskudd har ulike egenskaper, og kan forbedre alt fra prestasjon til restitusjon. Det handler altså om å få i seg riktig produkt til riktig tid. Protein, som kan være primært assosiert med muskelbygging, er f.eks. en viktig komponent i vekttap. Hvis proteininntaket ikke er tilstrekkelig, vil du brenne muskler i stedet for fett.

  Whey-100 er et kalori-lavt proteinpulver som tas opp hurtig og som er perfekt å drikke til frokost og etter trening. Ripped Pro er et tilskudd ved vektreduksjon som øker forbrenningen, gir deg energi og reduserer søtsuget. Ultimate BCAA inneholder aminosyrer som motvirker nedbryting av muskler og mental trøtthet, og passer perfekt før trening. Supreme Casein er et mettende proteinpulver som tas opp sakte, og som passer særlig godt som mellom- eller kveldsmåltid.

  4 produkter for raskt vekttap

  Enkle nybegynnere tips for deg som vil...

  Les også

  Slik trener du for å se bra ut naken
  Kosttilskuddskolen: Fettforbrennere