×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Hei 2017! Uansett om du har trent lenge eller vil starte så er dette siden for deg. Vi vil by på motivasjon og hjelp uansett hvilke mål du har. Under finner du flere artikler, video og oppskrifter som kan booste treningsgleden i det nye året!

  Myseprotein er kongen av treningsprodukter, med fordeler som strekker seg langt utover det enkle faktum at det er effektivt. I denne artikkelen går vi gjennom hva myse er, hvordan det produseres, og hvorfor det er bra.

  Nå er tiden inne for sette målene for det nye året, nemlig de nye nyttårsforsettene. Har du noen treningsrelaterte nyttårsforsett i år? Her er tips for å hjelpe deg å holde løftet året ut.

  Abs are made in the kitchen! Uten et bra og variert kosthold er kan det være vanskelig å nå målene dine. Her finner du sunne og proteinrike oppskrifter på alt fra middag, snacks, desserter til smoothies og frokost. Alt for å gjøre din reise mot dine mål lettere!

  Vil du ha vaskebrett til sommeren? Her har du øvelser og program som får magemusklene til å "poppe"! Gymgrossisten ambassadør Mathias Dyb viser sine beste tips.

  Det kan være vanskelig å navigere rundt i djungelen av kosttilskudd og finne det som passer deg og dine mål. For å gjøre det litt lettere for deg har vi satt sammen noen ferdige pakker med kosttilskudd egnet til spesifikke målsetninger.