×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Fra overvekt til superform

  Helt siden bildene av Niro De La Ruas utrolige forvandling begynte å spre seg på sosiale medier har alle lurt på: Hvordan gjorde han det?

  Stor, tung og en vekt som viste 104 kg. 22 uker senere: et steinhardt muskelfjell på 87 kg med gullmedalje fra bodybuilding-konkurransen Norway Open rundt halsen.

  – Jeg trente selvsagt veldig, veldig hardt under dietten, men jeg må si at riktig kosthold og kosttilskudd kombinert med blod, svette og tårer er nøkkelen til min suksess, sier Niro, som vanligvis jobber som naprapat på City Naprapati i Sandnes.

  Kjøp Shredded-pakken med 3 fettforbrennende produkter som effektivt samarbeider for et raskt vekttap - Nå 30% rabatt!

  – Det handler om å finne balansen med gode, sunne og ferske matvarer. Deretter toppes effekten med effektive fettforbrennere og kosttilskudd som bevarer musklene.

  Om tøff trening står på ene siden av maksimal muskelvekst så står maten på andre siden. Timene med trening er det som starter prosessen av tilvekst og det du spiser før og etter trening er det du tilfør som byggmateriale.

  – Generelt er det er en overdrevet frykt for karbohydrater i samfunnet i dag, sier Niro. Det synes jeg er synd. Så lenge man passer på at kvaliteten er bra, så er det ingen fare. Selv spiser jeg mye ris, havregryn og søtpoteter, og har jo lykkes med å komme i bra form, sier Niro og ler. I kombinasjon med effektive kosttilskudd slipes formen enda et steg nærmere perfeksjon.

  Næringsinnaket før og etter trening er noe mange som opplever vanskeligheter å dekke med vanlig mat.

  – Det er de små detaljene som tok meg til vinnerformen. Ripped Hardcore er en virkelig effektiv fettforbrenner som også demper sulten, noe som gjorde det mye enklere for meg under dietten. For å forbedre muskeloppbyggingen, bruker jeg i tillegg daglig BCAA for bedre søvn og restitusjon.

  Se våre startpakker for best mulige resultater fra treningen - Nå minst 30% rabatt!

  Anbefalte produkter

  FLERE TIPS FOR TRENINGEN

  10 regler for å bygge muskler
  Topp 5 underarmsøvelser
  Markløft – hvorfor alle bør gjøre det!