×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  4 tips til vaskebrett denne sommeren

  Vil du stå i sentrum på stranden i år? Her får du Mens Physique-atleten Didrik Rommen sine fire beste tips.

  1) Magemusklene bygges i kjøkkenet ”Magemusklene bygges i kjøkkenet” er en regel jeg lever etter. For å få frem vaskebrettet må du ta bort fettlageret som gjemmer dem. Dette gjør du med en sunt kosthold som er rikt på grønnsaker, magert kjøtt, fisk og fullkornsprodukter, sier Didrik. Det er også viktig å tenke på at mengden mat er en avgjørende faktor, du må minske inntaket av kalorier for å gå ned i vekt. For å beholde musklene under en slik diett tar jeg Whey-100 etter trening og mellom måltider for å holde et høyt inntak av protein.

  2) Velg riktige øvelser Magemusklene er en muskelgruppe som ofte blir glemt på treningsstudioet, men en sterk kjernemuskelatur er viktig. Jeg trener magen med øvninger som får rutene til å ”poppe” som crunches i maskin og beinløft. Jeg bruker også statiske øvelser som planke og ulike varianter av denne.

  3) Kosttilskudd som siste finish For å skrelle bort overflødig fett tar jeg i bruk en effektiv fettforbrenner, for eksempel Shred. Foruten å øke fettforbrenningen hjelper den med å dempe apetitten som er til stor hjelp når du går på diett. Jeg bruker også Pre-workouts før trening for å virkelig gi alt og få fokus. En bra PWO gjør at jeg presterer på topp hvilket er avgjørende for en drømmefysikk.

  4) Kontinuitet er nøkkelen til suksess Å få synlige magemuskler er en ting, å beholde dem er en helt annen. Glem ikke å fortsette å trene hardt og spise sunt når sommeren er over. En sunn og sterk kropp er gunstig uansett hvilken tid på året det er.

  Mer lesning og video: Gå ikke glipp av denne artikkelen hvor vår ambassadør Mathias Dyb gir sine tips og program for veltrente magemuskler.

  Anbefalte produkter