×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur
  • Prisløfte
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Kyllingnuggets

    Kyllingnuggets

    Dagens middagstips; Crispy kyllingnuggets med maiskrem!


    Ingredienser 2 porsjoner

    2 Kyllingbryst (strimlet)

    1 Egg

    2 Protein Chips Barbecue flavor

    Poteter (i båter)

    1 boks hermetiske mais

    1 ss Smør

    1 skvett fløte/melk

    1 fedd Hvitløk

    Ketchup

    Barbeque saus

    Salt og pepper


    Fremgangsmåte

    1. Kyllingen: Knus proteinchipsen til pulver. Kyllingbitene dyppes i egg, og rulles i chipspulveret. Disse bitene legger du utover ei stekeplate med bakepapir på. Stekes i ovnen på 200 grader i ca et kvarter (kommer an på størrelsen på kyllingbitene).
    2. Maiskrem: Tøm ut litt av væsken i maisboksen. Ha mais, hakket hvitløk og ca en spiseskje meierismør i en liten kasserolle. Dette varmes opp til det ryker og maisen er skikkelig varm. Ha oppi en god dæsj melk/fløte og mos alt med stavmikser. Smakes til med salt, pepper og evt enda mer smør og melk/fløte.
    3. Barbequesaus: Bland ca 50/50 med ketchup og barbequesaus.
    4. Potetbåter: Skjær poteter opp i passende båter, krydre og ha de inn i ovnen ca 25 minutter før kyllingen.