×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur
  • Prisløfte
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Blødende sjokolademuffins

    Blødende sjokolademuffins

    Sjokolademuffins med "flytende" innhold. Hele 10 g protein per muffins, men bare 4,5 g karbohydrater og fett. 

    Tilberedningstid: 5 - 10 minutter

    Baketid: 15 - 20 minutter


    Ingredienser 8 muffins

    60 g Whey-80 (sjokolade)

    2 Hele egg

    2 Eggehviter

    1 Banan

    100 g Kokosmelk (light)

    100 g Havregryn

    25 g Rivet kokos

    15 g Kakao (gjerne sukkerfri)

    5 g Søtningsmiddel (flytende)

    1 ts Bakepulver

    8 Mørk sjokolade biter (stevia/sukkerfri)


    Fremgangsmåte

    1. Sett ovnen på 180 grader.
    2. Bland alle ingrediensene i en skål bortsett fra de 8 bitene sjokolade.
    3. Fordel deigen i muffinsformer. Totalt 8 muffins.
    4. Stikk ned en bit sjokolade i deigen i muffinsformene.
    5. Bak i midten av ovnen i ca 15-20 minutter (avhengig av ovn).
    6. Stikk en gaffel eller bakepinne ned i muffinen, når deigen ikke kleber på gaffelen er de ferdige.
    7. Dryss eventuelt litt ekstra rivet kokos for ekstra fin finish.

    Næring

    Næringsinnhold per muffin

    Karbohydrater 4,5 g

    Protein 10 g

    Fett 4 g

    Energi 86 kcal