×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Topp formen: Kine, utstråling og muskler

  Topp formen: Kine, utstråling og muskler

  Kine Krøs er, i internasjonal sammenheng, en av de flotteste atletene vi har i Norden. Med sin fantastiske utstråling og dype personlighet er hun en atlet med like stor karisma som linjene til en Ferrari F430 – elegant og kraftfull. Det krever vilje å bygge muskler. Derfor trener Kine som om hun mener alvor. 

   

  Kine beskriver treningen som ”keep it simple”: ukomplisert og uten altfor mye ”fyll”. Hun elsker å trene bein og skuldre, for her føler hun virkelig at hun kan presse seg selv. ”Jeg trener etter en tredelt modell, hvor hovedfokus ligger på rumpe, bein og skuldre. Jeg trener tungt og intensivt – og helst uten altfor mange pauser. Dessuten elsker jeg å lage supersett – de gir en deilig, brennende følelse og gjør at man kan presse seg selv ørlite ekstra. Enda bedre er det å ha en treningsmakker – jeg hater å trene alene. Det er umulig å presse seg selv på samme måte som med en treningsmakker ved siden av seg, og det er fantastisk å se når dem man trener med virkelig anstrenger seg”, forteller Kine entusiastisk. 
  Kine arbeider til daglig i Sats, noe som betyr at arbeidet hennes også er hobby. Hun elsker jobben sin og motiveres av å se at hennes egen innsats gjenspeiles i andre og oppleve at de lykkes med treningen sin. Kjæresten hennes trener også, noe som gjør livsstilen hennes komplett. Begge partene i forholdet brenner for det samme, noe som gjør at Kine kan være 110 % engasjert i hverdagen.
   
  Kine holder alltid treningene sine korte og intense. Ingen tid til snakk.

  Populær trener

  Kine beskriver seg selv som en trener man kan stole på og snakke med når det røyner på. ”Jeg hjelper andre med trening som jeg brenner for selv også. At jeg virker inspirerende og motiverende for mange, tror jeg skyldes at jeg selv praktiserer det jeg lærer andre, og at jeg gjør det 100 %. Jeg mener at en god trener sørger for at kundene opplever at de lærer noe og får noe igjen hver gang de møter treneren,” forklarer Kine om sin suksess som trener.
   
  Utstråling
  Hvis ikke man har møtt Kine, kan det være vanskelig å forstå hva som menes med ”utstråling”. Kine har energi og drive som virker motiverende på selv de mest fitness-avskrekkede mennesker. Kine smiler og har alltid overskudd til å si hei.
  ”Jeg er naturlig glad. Jeg er ikke iscenesatt. Jeg er den jeg er. Det er naturlig fordi jeg brenner for det jeg gjør. Det gjør at jeg har en positiv holdning til alt jeg holder på med.”
   

  Neste skritt

  Kine er kjent for å konkurrere i Body Fitness, men den store lysten hun har til å presse seg selv, trekker henne mot Athletic Fitness-klassen, hvor det skal konkurreres i fysiske disipliner som dips, chins og roing. 
  ”Jeg elsker å yte og vise hva jeg er god for. Jeg har tenkt på å skifte klasse lenge, men først skal jeg overbevise meg selv om at det er det rette å gjøre. Jeg elsker det feminine aspektet i Body Fitness, med høye hæler og flotte bikinier, men jeg savner den fysiske prestasjonen”, avslutter Kine.

   

  Beste råd

  ”Få orden på kostholdet og merk muskelen du trener. Hvis jeg skulle ha startet forfra, ville jeg ha fokusert mer på kostholdet fra begynnelsen enn jeg gjorde. Jeg ville også ha trent mere fokusert og målrettet.” 
   
  Kine Krøs’ treningsuke
  Mandag  Bein og rumpe
  Tirsdag  Skulder + litt bryst + triceps
  Onsdag  Rygg + biceps 
  Torsdag  Cardio + mage
  Fredag  Forfra igjen, og hviledag etter behov.
   
  om kine
   
   
   
  Navn  Kine Krøs.
  Alder  26 år.
  Familie  Kjæreste med Andreas.
  Bor i  Oslo.
  Oppvokst i  Drammen.
  Karriere  Nestleder på Sats.
  Interesser  Naturen og stå på ski.
  Treningserfaring  10 år.
   
   
   
   
   

  Relevante artikler

  Velg knebeskyttere som passer deg