×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  PWO som passer deg best

  PWO som passer deg best

  PWO power på boks!  Atletene på 24fitness i Oslo tester ut PWO. Hvilke produkter funker best?

   

  Dette er PWO

  PWO er en forkortelse av pre workout, som betyr ”før trening”. En PWO skal som navnet sier brukes før man går i gang med fysisk aktivitet for å øke prestasjonsevnen. PWO kan ha forskjellig innhold, avhengig av hvilket produkt man velger. Det PWO-produkter har til felles, er at de utløser ulike presatsjonsmekanismer i kroppen. Koffein, kreatin, BCAA, beta-alanin, citruline malate og arginin er noe av det som er vanlig å finne i en PWO. Husk at du kan få tak i PWO også uten sentralstimulerende innhold.

   

  Gymgrossisten er på 24fitness i Oslo. I dag er alle testpersonene samlet for å ta sin aller siste PWO (Den eneste som mangler er Bjørn Sem, som sitter fast på T-banen). Det er 30 minutter til vi skal starte med trening og alle finner sin Smart Shake med sin siste dose PWO.

  Før vi går i gang med treningen, setter testpersonene seg i sofaen uvitende om hva de selv har fått i løpet av testuken. Etter ca 30 minutter, setter vi i gang med treningen og PWO’n ser ut til å boble i blodet på testpersonene. De rett og slett koker av treningsentusiasme. De pumper i gang og spotter hverandre, mens fotografen tar bilder. En time senere er de ferdige etter mye latter og tunge løft. 
  Patrick Gomez har funnet en favoritt i testen og det er den han har testet i dag. Han har trent styrke i ti år, for å holde kroppen i gang og fordi han synes det er moro å trene. 
  – Den jeg testet i dag smakte veldig sånn ”fruit punch”. Den er veldig bra og jeg fikk masse energi og fokus under treningsøkten. Ikke så mye pump da. Jeg tror det er denne jeg likte best av alle de tre jeg testet. Når jeg får vite hvilken dette er, så tror jeg at jeg går og kjøper den.
   

   

  Veldig fornøyd med Gymgrossistens test

  Arnthor Asgrimsson er fortsatt veldig fornøyd med Gymgrossistens test. 
  – Jeg fikk ikke så mye pump, men energien og fokuset under økta var meget bra. Jeg er fortsatt litt gira og håper jeg får sove. Jeg skal opp klokken 05:00 i morgen tidlig.
  Kristoffer Mathiasen driver med Taekwondo og Kickboxing, men stilte nylig i Men’s Physique og fikk 4. plass i NM 2014. Han har en pause i kampsport for å prøve noe nytt. Til våren vil han prøve Classic Bodybuilding.
  – Min PWO smakte rød frukt og er den beste av de tre jeg har testet. Jeg skal bygge opp kroppen og da er det viktig med kosttilskudd. Hvis jeg skal bruke en av de vi har testet, så blir det den jeg testet i dag. De andre kjente jeg ikke like bra. 
  Frida Bodin har trent siden januar 2014. Hun har også planer om å entre scenen og drømmer om å stille i Body Fitness. I første omgang er det Bikini Fitness som er målet. Hun jobber hardt nå mot scenen til høsten i 2015. Hun testet samme PWO-nummer som Kristoffer. 
  – Den var skikkelig bra. Jeg fikk veldig mye energi av den og masse pump. Energien holdt gjennom hele økten og jeg var veldig fokusert. Jeg er veldig fornøyd. Denne var nok den beste av de tre jeg testet. Jeg kommer absolutt til å bruke Pre Workout videre.
   

  Slik gikk det med testingen

  Vi har latt åtte treningsglade personer teste ut forskjellige PWO-produkter. Hver testperson har testet tre forskjellige PWO i løpet av en uke. Disse har fått sine PWO i Gymgrossistens egne Smart Shakes, kun med nummer på. De visste ikke hvilket produkt de testet og fikk et skjema som måtte fylles ut etter hvert som de testet sine produkter. 

   

  Tenk på følgende

  Effekten av en PWO er svært individuell, så det gjelder å prøve seg frem for å finne ut hva som funker best for deg. En bra PWO skal øke motivasjonen slik at du klarer flere repetisjoner eller tyngre vekter. Produktet skal hjelpe deg i å nå målene dine raskere, enten det handler om muskeloppbygging eller fettforbrenning. Noen tåler koffein dårlig, mens noen vil at det skal prikke i hele kroppen når man har tatt PWO. PWO kan fungere forskjellig avhengig av hvor sensitiv man er og hva man ellers er vant til. Les innholdet på boksen og merk deg hva som funker bra på deg og ikke. 

   

  TESTRESULTAT

  Pre-Workout (PWO)

  Intensity, Star Nutrition

  Smak i testen  Fresh Lemon (er også tilgjengelig i Juicy Orange)

  «Veldig god»

  «Smaker frisk sitron»

  «Veldig bra pump og energi»

  Neurocore, Muscletech

  Smak i testen  Fruit Punch (er også tilgjengelig i Blue Raspberry og Grape)

  «Søt»

  «Bra energi og fokus»

  Creatine Complete Extreme, Star Nutrition

  Smak i testen  Fruit Punch (er også tilgjengelig i Appelsin og Blue Raspberry)

  «Masse pump og energi gjennom hele økten»

  NO-Xplode Re-Engineered, BSN

  Smak i testen  Fruit Punch (er også tilgjengelig i Blue Raz, Green Apple og Watermelon)

  «For stram i smak»

  «Litt salt i smaken»

  «Denne funket best»

  Platinum Pre-, Optimum Nutrition

  Smak i testen  Fruit Punch (er også tilgjengelig i Raspberry Lemonade)

  «Smaker rød frukt»

  «Rar smak»

  «Denne smaker ikke bra»

  Nano Vapor Performance Series, Muscletech

  Smak i testen  Fruit Punch (er også tilgjengelig i Blue Raspberry)

  «Veldig frukt punch-aktig»

  «Masse energi og fokus»

   

  Relevante artikler

  10 regler for å bygge muskler
  Topp 5 underarmsøvelser
  Markløft – hvorfor alle bør gjøre det!