×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Oppsummering av Mr. Olympia 2016

  Oppsummering av Mr. Olympia 2016

  I helgen var tiden endelig inne for å kåre Mr. Olympia 2016. Vinneren overrasket kanskje ingen, men det var mye interessant på resultatlisten. Her er oppsummeringen fra helgen.

  Natt til søndag gikk Mr. Olympia 2016 av stabelen i Las Vegas. Finalefeltet var som mange hadde gjettet, men med noen overraskelser. 

   

  VERDENS BESTE BODYBUILDERE

  1. Phil Heath

  Som forventet tok den tidligere Mr. Olympia sitt sjette gull og går dermed opp på en delt fjerdeplass med Dorian Yates over flest seiere gjennom tidene. En tittel til og han kan dele tredjeplassen med ikonet Arnold Schwarzenegger.

  Det fanns ikke mye å trekke på Phil denne kvelden, han så veldig bra ut og kommer nok til å være på topplasseringer også de kommende årene. Gratulerer!

   

  2. Shawn Rhoden

  På andreplass, og en plassering bedre enn fjorårets Mr Olympia, havnet 41 år gamle Shawn Rhoden. Som ventet viste Rhoden en harmonisk fysikk og en god form. I år virket det derimot som om han hadde litt vanskeligheter med å kontrollere sitt midjeparti under deler av konkurransen. For å utfordre The Gift må han bygge mer masse på ryggen. 

   

  3. Dexter Jackson

  Dexter skuffer aldri. Han har en utrolig evne til å alltid komme i bra form og konkurrere om topplassene. I år var ingen unntak og det holdt til en tredjeplass, noe han så litt skuffet over selv.

   

  4. Mamdouh Elssbiay

  Da ”Big Ramy” ble utropet som nummer fire buet publikum. Etter flere sammenligninger side om side med Phil Heath trodde mange at Ramy skulle klatre opp til en finaleplass. Men dette er nok ikke det siste vi ser av Big Ramy som vi tipper havner på en topplassering om ikke lenge.

   

  5. William Bonac

  Fra åttendeplass forrige året til en femteplass i år. Bonac har en komplett fysikk med fyldig og rund muskelatur som nesten bare kan matches av Phil Heath. 

   

  6. Roelly Winklaar

  Roelly Winklaar havnet til slutt på sjetteplass. Som ventet var Roelly enorm. På visse bilder ser han nesten photoshoppet ut og ikke engang Big Ramy kunne få ham til å se liten ut. Dessverre har han mye å ta igjen på poseringen, hardheten og "flowet" for å konkurrere på topp 3.  

   

  Øvrige plasseringer:


  7. Cedric McMillan

  8. Dallas McCarver

  9. Josh Lenartowicz

  10. Justin Compton

  11. Victor Martinez

  12. Nathan De Asha

  13. Steve Kuclo

  14. Ben Paulski

  15. Akim Williams

  16. Lukas Osladil

  16. Michael Locket

  16. Brandon Curry

  16. Kevin Levrone

  Relevante artikler

  Velg knebeskyttere som passer deg