×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  ”Ingenting heter stopp i min verden”

  ”Ingenting heter stopp i min verden”

  Som 20-åring ble Antoni Khadraoui lam fra midjen og ned. I dag er han en fremgangsrik bodybuilder og eier av et gym. Gymgrossisten Magazine besøkte Antoni på gymmen hans for å høre mer om livet på gymmen og i rullestol. 

   

  Hvordan var det for deg å havne i rullestol?
  Det var veldig tøft. Det første året lå jeg bare i sengen på sykehuset. Jeg nektet å akseptere at jeg skulle sette meg i en rullestol. Av og til hadde jeg knapt krefter til å leve.  
   
  Hvordan klarte du å komme deg videre?
  Da jeg hadde ligget i nesten ett år, hadde stort sett alle musklene forsvunnet og jeg var tvunget til å begynne å trene for å kunne bevege meg. På gymmen så jeg en annen gutt som satt i rullestol og han så fryktelig veltrent ut. Jeg tenkte ”Wow, hvordan gjør han det? Han er jo flott”!  Etter det ble jeg nesten besatt av å bli større og sterkere. Jeg lærte meg hvordan jeg skulle trene, jeg slet og jeg kjempet. Til slutt bestemte jeg meg for å begynne å konkurrere i  bodybuilding. Under mitt første show føltes det som at hjertet var på vei til å eksplodere! Treningen ga meg gnisten tilbake.
   
  Hva er det vanskeligste med å styrketrene i rullestol?
  Mange gym er trange og det er ikke lett å komme seg rundt mellom maskinene med rullestol. Det er også mye som kommer naturlig for en person som kan gå, som ikke er like lett i rullestol. Hvordan man for eksempel tar seg frem til en maskin, hvilket ben som skal legges frem først og hvordan man unngår å ramle av maskinen. Det gjelder å stole på seg selv og prøve seg frem.
   
  Hva har gjort deg til den fremgangsrike personen du er i dag?
  Jeg hater når folk sier ”stopp”. Haha! Det finnes ikke noe verre. Det finnes ikke noe stopp for meg. Om jeg vil gjøre noe, så gjør jeg det. 
  Du har konkurrert i både styrkeløft og i bodybuilding. Hva trener du mot nå?
  Jeg satser først og fremst på kroppsbygging. Jeg forsøker å legge på meg mer muskelmasse og samtidig forbedre linjene og symmetrien.  
   
  Hvilke konkurranser har du i sikte?
  Neste sommer går det en proff-konkurranse i Toronto som jeg vil være med i. Jeg har også planlagt å kjøre BodyPower som går i London. En langsiktig plan er å få konkurrere i Arnold Classic — det hadde vært det beste jeg kunne vært med i. 
  Hva sier du til personer som vil begynne å trene, men som ikke tror de kan?
  Mange lider av noe. Enten har man vondt i en albue eller i føttene, men det må ikke bli en unnskyldning for å la være å trene. Jeg mener, jeg sitter i rullestol og jeg trener. Det handler om å finne det man kan gjøre og slutte å fokusere på det man ikke kan. Ikke la noe stoppe deg!  
   
  om antoni
   
   
   
  Navn  Antoni Khadraoui.
  Alder  44 år.
  Bor  Uppsala, Sverige.
  Beste meritter  4. plass Dallas IFBB Pro Wheelchair Bodybuilding 2014, 5. plass Houston IFBB Pro Wheelchair Bodybuilding 2011. 
  Styrkenivå  210 kg i benkpress, trener med 65-kilos hantler i skulderpress.  
  Øvrig  Foreleser om motivasjon og motgang for ungdom og annet publikum med interesse.
   
   

   

  Relevante artikler

  Velg knebeskyttere som passer deg