×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Hold et øye med disse på Mr. Olympia 2016

  Hold et øye med disse på Mr. Olympia 2016

   

  Mr. Olympia 2016 er rett rundt hjørnet og ser ut til å bli en av de mest interessante konkurransene på lenge. Se hvilke vi tror tar topplasseringene!

  2016-utgaven av den mest prestisjetunge bodybuildingkonkurransen nærmer seg.. Og årets Mr. Olympia, den 51. i rekken, ser ut til å være en av de beste på lenge.

  Ikke minst på grunn av det mye omtalte comebacket for 52-åringen Kevin Levrone, en av 90-tallet - og historiens - beste kroppsbygger. Kevin har ikke mindre enn fire sølvmedaljer fra Mr. Olympia, en eller to av de mange synes burde ha vært gullmedaljer.
   
  En annen grunn til at årets Mr. Olympia er spesielt interessant er at noen veletablerte navn er fraværende. Det kan spontant høres ikke ut som noe bra, men det kan det godt være. Hverken Kai Greene, Branch Warren eller Dennis Wolf skal delta i år. Alle tre tilhører gruppen som vanligvis inntar scenen når finalefeltet blir ropt ut. Deres fravær åpner opp en ny, og noen vil hevde, mer interessant topp 6.
   
  Her er hvordan vi tror finaleplassen blir fordelt samt hvilke navn som sannsynligvis vil havne på topp 10.
   

   

  PALLPLASSENE:

  1. Phil Heath

  2016 blir året da Phil ”The Gift” Heath vinner sin sjette Mr. Olymia-tittel på rad, og får plass ved siden av Dorian Yates på listen over flest seiere på rad.

  Da Phil vant sin første tittel fra Jay Cutler i 2011 samt de følgende 2-3 år virket han nesten uovervinnelig. De siste to årene har han og andre deltakere derimot vist at det ikke er tilfellet. Så selv om han ikke er like selvfølgelig i år som tidligere tror vi fortsatt at han står på toppen av pallen i år også.  

  Følg Phil på Instagram: @philheath

   

  2. Shawn Rhoden

  Shawn Rhoden er en av Mr. Olympia deltakerne som har mest harmonisk fysikk. Shawn var på pallen både 2014 og 2015, og vi tror at han står der i år igjen.

  Med en kombinasjon av størrelse, hardhet og estetikk har Shawn de siste årene vært i finalefeltet. Det som kritikerne mener at han savner er å vise at han er "sulten". Han har en tendens til å slappe av for tidlig i sine poseringer, men har uansett "pakken" som kreves for å havne på pallen i år.

  Følg Shawn på Instagram: @flextraonrhoden

   

  3. Dexter Jackson

  Etter å ha imponert i 2015 med en velfortjent andreplass har Dexter Jackson høye forventninger til 2016. "The Blade" er en veteran i "gamet" og har foruten sitt gull fra 2008 vært blant de topp 10 siden 1999 (bortsett fra 2005 når han ikke deltok).

  Dexter får ofte kritikk for at han ikke lenger utvikler seg, men har til tross for dette sett veldig bra ut i poseringer under året. Om det rekker til en andre- eller tredjeplass blir spennende å se, men vi tror på pallplass.

  Følg Dexter på Instagram: @mrolympia08

   

  Resterende topp 10:

   

  Cedric McMillan

  Liker du mer Old School-fysikk så bør du holde et øye på Cedric. Han har ennå ikke ingen seier fra en høyt ansett proffkonkurranse, men snublet på mållinjen på  Arnold Classic 2016 hvor han ble nummer to etter Kai Greene.

  Følg Cedric på Instagram: @cedricmcmillan

   

  Mamdouh Elssbiay

  Mamdouh Elssbiay, kjent som Big Ramy, er nok den største profesjonelle bodybuilderen på planeten akkurat nå. Det han har slitt med er å oppnå hardheten og seperasjonen som kreves. Blir spennende å se hva han leverer på scenen i år.

  Følg Big Ramy på Instagram: @big_ramy

   

  Dallas McCarver

  Dallas McCarver er en av bransjen stjerneskudd som vokser for hvert år. Dallas har en solid mengde muskelmasse, men har lykkes å beholde en smal midje. Han "problemområde" har vært hans rygg som ikke er så velutviklet som dommeren har ønsket. Forhåpentligvis har han jobbet med den infør årets Mr. Olympia.

  Følg Dallas på Instagram: @dallasmccarver

   

  Roelly Winklaar

  Roelly har en "freaky" fysikk med triceps og biceps som er så store at du knapt kan tro det er sant. Om han kan utvikle en hardere fysikk så kan han klatre opp fra fjorårets 7. plass. 

  Følg Roelly på Instagram: @roellywinklaar

   

  Justin Compton

  Justin er en deltaker som flyr under radaren. Han lager ikke overskrifter, men har to imponerende Pro-seiere i ryggen. Stor muskelmasse i kombinasjon med en skarp midje gjør at han havner på topp 10 i år.

  Følg Justin på Instagram: @ifbbprocompton

   

  William Bonac

  William Bonac fra Ghana er 34 år og har to topp 10-plasseringer de siste to årene i Mr. Olympia. I år jobber han med coach Neil Hill som også er coach til Flex Lewis som vi tror kan ta han til nye høyder. 

  Følg William på Instagram: @william_bonac

   

  Kevin Levrone

  En av tidenes beste bodybuildere gjør comeback i år, og til tross for sine 52 år skal du ikke se bort ifra en topplassering. Kevin er den største grunnen til at årets Mr. Olympia er så omtalt. Hvis Kevin kan komme i nærheten av den masse, estetikk og brutale armene som han viste på 90-tallet så kan vi se han i topp 10.

  Følg Kevin på Instagram: @kevinlevrone

   
   

   

  Relevante artikler

  Velg knebeskyttere som passer deg