×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Finn frem i proteinjungelen

  Finn frem i proteinjungelen

   

  Myseprotein er tilgjengelig i tre forskjellige former: som hydrolysat, isolat eller konsentrat. I denne artikkelen kan du lære hva ulike typer produkter er og hvilke fordeler de har.

  Myseprotein, eller ”whey protein”, er en proteinilde som forekommer naturlig i melkeprodukter. Det er en rask proteintype som innebør at det brytes nes, tas opp og kommer musklene tilgode kort etter inntak. Det raske opptaket gjør proteinet effektiv til å stimulere muskelvekst og restitusjon, ikke minst etter trening. 

   

  Fire typer myseprotein

  Som kosttilskudd kommer myseprotein i fire ulike former:

  • Myseproteinkonsentrat: Dette er den billigste formen av myseprotein. Myseproteinkonsentrat inneholder vanligvis ca 50-80% protein.

  • Myseproteinisolat: I myseproteinisolat filtreres ennå mer karbohydrater og fett bort i forhold til konsentrat. Dette gir et høyere proteininnhold og lavere innhold av karbohydrater og fett, men også et høyere pris. Isolat inneholder vanligvis ca 85-90% protein. 

  • Myseproteinhydrolysat: At et protein er hydrolysert betyr at den har blitt brutt ned i mindre deler på forhånd. Dette gjør at kroppen behøver å dele en mindre del av proteinet selv, som gir et ennå raskere opptak. Det er mulig å hydrolysere flere ulike proteintyper.

  • Blandet myseprotein: Visse produkter består av en kombinasjon av myseproteinformene ovenfor i ulike mengdeforhold.

  I Star Nutritions sortiment finnes fire ulike myseproteinprodukter: Whey-80, Whey-100, Ultimate Hydro Whey og Ultimate Whey. Alle inneholder myseprotein så samtlige har en høy proteinkvalitet og et raskt  opptak. Hver produkt har derimot en eller to kjennetegn som gjør at visse passer mer eller mindre bra for ulike personer. Nedenfor er et sammendrag av hva som skiller dem:
   

  Produkt

  Proteintype

  Fordel

  Passer for

  Konsentrat ✔ Mest rimelige Du som vil ha protein av høy kvalitet til en god pris
  Isolat ✔ Laveste laktoseinnhold Laktose-følsomme og mennesker
  som prøver å gå ned i vekt
  Hydrolysat ✔ Raskest opptak Du som vil ha det
  perfekte proteinet etter trening
  Blanding ✔ Tilsatt enzymer Personer med følsom mage

   

   

  Relevante artikler

  BOOST DIN RESTITUSJON