×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Fighting Fit med MMA-utøveren Emil W. Meek

  Fighting Fit med MMA-utøveren Emil W. Meek

  Mixed Materials Arts, eller MMA på folketunge, er en sport som flere får opp øynene for. Styrke, kondisjon, smidighet, teknikk og eksplosivitet er bare noe av det som kreves av en god fighter. Tøff trening, men en kropp som viser slitet.

  Emil “The Hulk” Meek er Norges beste MMA-utøver, og deler sine intensive treninger slik at du kan få en fysikk som en ekte fighter. Om du er klar for å ta treningen til neste nivå så følg disse tipsene for å hjelpe deg å trene og bevege seg som en fighter.
   

  5 runder med 60 sekunder (eller mindre) hvile mellom hver runde
   

  DAG 1:
  20 burpees
  20 ball slam
  20 box jumps
  10 pull-ups
   
  DAG 2:
  2 min hoppetau
  2 min slag på boksesekk
  2 min høye spark på boksesekk
  1 min sit-ups på boksesekk
   
  DAG 3:
  2 min hoppetau
  1 min side slam
  1 min velt av traktordekk
  1 min slå på liggende boksesekk

   

  Øvelser

  ►Burpees
  Start i stående posisjon. Ta hendene i gulvet og strekk ut benene bakover samtidig som du legger brystet mot golvet. Løft deg eksplosivt opp som i en push-up og hopp frem med benene så nære armene du kan, og hopp deretter opp i luften med armene over hodet.

  Emil

  ►Medisinball slam
  Hold en medisinball med begge hendene og føttene i skulderbredde. Hev ballen over hodet og strekk ut kroppen. Kast ballen eksplosivt mot bakken så hardt du kan. Motta ballen med begge hendene på sprett og gjenta bevegelsen.

  Emil

  ►Box jumps
  Finn en boks med behagelig høyde for deg. Stå med føttene i skulderbredde. Ta sats, sving armene og hopp så høyt opp på boksen. Land med knærne bøyd for å absorbere landingen.
  Emil►Pull-up
  Grip en stang med håndflatene pekende bort fra deg og heng med armene helt utstrakte. Dra opp deg til haka er over stangen. Senk deg kontrollert ned til startposisjonen igjen.
  EmilHoppetau
  Hold hoppetauet i hver ende. Start med tauet bak deg på bakken og sving armene så tauet går over og fremfor deg. Hopp over det når det når bakken. Finn et tempo som passer deg
  ►Slag på boksesekk
  Fordel med boksehansker eller lignende. Stå med ene foten framfor den andre og hendene i høyde med haka. Vri kroppen og slå på sekken samtidig som du legger vekten på motsatt ben. Repeter med andre hånd.
  EmilHøye spark på boksesekk
  Stå med ene foten framfor den andre og hendene i høyde med haka. Flytt vektfordelen over til det ene benet samtidig som du sparker i hoftehøyde på boksesekken slik at din vrist treffer sekken og du vrir kroppen med bensparket. Gjenta med motsatt ben.

  Emil

  ►Sit-ups på boksesekk
  Løft deg opp på boksesekken og grip rundt sekken med benene. Lås føttene bak boksesekken og la overkroppen forsiktig senkes mot bakken. Klem knærne sammen og løft overkroppen opp mot boksesekken. Kan byttes ut med vanlige sit-ups.

  MOVNAT

  ►Side slam
  Du behøver en medisinball eller lignende med rep i enden. Stå med ryggen mot en vegg og hold i repet. Snu overkroppen samtidig som du «kaster» ballen i veggen og kjapt kaster den i veggen på motsatt side. Hold høyt tempo og kjenne magemusklene jobbe.

  Emil

  ►Velt av traktordekk
  Start ved å gå ned i en knebøy-posisjon og grip tak i traktordekkets underkant. Ved hjelp av ben og rygg løfter du opp dekket til du har det nesten i 90 grader. Bytt da grep og dytt dekket den siste biten.

  Emil

  ►Slag på liggende boksesekk
  Legg en boksesekk på bakken og sett deg skrevende over den. Slå boksesekken eksplosivt så hardt du kan.

  Emil

   
   
   
  Gourmet-Pro, 900 g
  Gourmet-Pro, 900 g
   
  Gourmet-Pro er et proteintilskudd med høy kvalitet og et proteininnhold på 76-80%. Dessuten kanskje de absolutt beste smakene ifølge våre kunder!
   

  köp

  Caffeine 200 mg, 100 tabletter
  Caffeine 200 mg,
  100 tabletter
  Koffeintabletter med 200 mg koffein per tablett, for deg som behøver ekstra energi!
   
   
   
   
   

  köp

  Micro G Sting TR
  BCAA Hardcore,
  264 g
  BCAA Hardcore fra Chained Nutrition inneholder forgrenede aminosyrer i fri form + ekstra tilsatt L-Glutamin! Viktige komponenter for muskelbygging og vevsreparasjon!

  köp

   

   

   

   

   

   

   

   

  Relevante artikler

  10 regler for å bygge muskler
  Topp 5 underarmsøvelser
  Markløft – hvorfor alle bør gjøre det!