×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Om Gymgrossisten

  Gymgrossisten.com er en av Norges ledende internetbutikker innenfor trening og helse. Her finner idrettsmenn og idrettskvinner kvalitetskosttilskudd, treningsmote, funksjonelt treningstøy og treningsutstyr. Selskapets vekst skyldes et bredt spekter av kunder i form av pris, kvalitet, service og leveringsvilkår.

  Gymgrossisten.com er en del av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB som er Nordens største leverandør av kosttilskudd. Firmaet har utviklet seg sterkt siden oppstarten i 1996 og kan oppdeles i to deler; internetsalg og franchisebutikker. Internetsalget startet allerede i 1998 og er firmaets viktigste salgskanale. På hjemmesiden finner man detaljert informasjon om de forskjellige produktene og blir daglig oppdatert.

  Utviklingen fra å ha vært et litet enkeltstående firma til å bli Nordens største innenfor sin bransje, har fått oppmerksomhet i næringslivet. Det har medført at Gymgrossisten.com siden 2005, flere ganger har blitt utnevnt til et av Sveriges mest fremgangsrike firmaer av "Veckans Affärer" og til et Gazellefirma av "Dagens Industri".

  Gymgrossisten.com er det største firma i Norden innenfor salg av kosttilskudd og har raskt fått en ledende posisjon på nettet i Sverige, Finland, Norge og Danmark. Det betyr at firmaet er en attraktiv samarbeidspartner hos leverandører og kan derfor holde prisene til forbrukeren nede. Gymgrossisten vil fortsette med å fokusere på gode kundetillbud i form av pris og kvalitet.

  Kontakt og adresse

  Kontakt

  Telefon: +47 22 33 33 30
  E-mail: norge@gymgrossisten.com
  Org-nr.: 556564-4258
  VAT-nr.: SE556564425801

  Hovedkvater

  Health and Sports Nutrition Group HSNG AB
  Svetsarvägen 15
  171 41 Solna, SWEDEN

  Adresse til lageret

  Health and Sports Nutrition Group HSNG AB
  Installatörvägen 21 
  461 37 Trollhättan, SWEDEN  

  Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.