×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Hyperice Hypersphere

  Hard trening etterfølges ofte av ømme og støle muskler. Ved hjelp av Hypersphere fra Hyperice kan du myke opp musklene på en enkel måte. Den vibrerende ballen kan brukes over hele kroppen for å myke opp spenninger.

  Les mer
  1 495,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 700006R

  Hard trening etterfølges ofte av ømme og støle muskler. Ved hjelp av Hypersphere fra Hyperice kan du myke opp musklene på en enkel måte. Den vibrerende ballen kan brukes over hele kroppen for å myke opp spenninger.

  • Portabel vibrerende massasjeball
  • Myk opp ømme muskler
  • Tre ulike vibrasjonsnivåer

  Hypersphere er en massasjeball som er spesielt utviklet for å myke opp ømme muskler og spenninger. Ballen er laget av plast og har et grepvennlig silikonskall. Dette er et utmerket treningsverktøy for personer som trener hardt.

  Hyperice, selskapet bak Hypersphere, har utviklet flere treningsverktøy for å hjelpe idrettsutøvere med å restituere seg etter både trening og skader. Produktene benyttes i dag av atleter og treningsentusiaster innenfor alle sportsgrener, fra basketballstjerner som Lebron James til hverdagsmosjonister.

  Den vibrerende ballen er relativt liten og lett, noe som gjør den enkel å ta med seg på trening. Du har tre ulike vibrasjonsnivåer å velge mellom, noe som gjør det lettere å finne et nivå som føles komfortabelt. Hypersphere drives av et oppladbart batteri som gir mer enn to timers bruk. Ballen kan utmerket tas med på reiser, ettersom den er FSA-godkjent.

  Det finnes flere måter å bruke Hypersphere på for å massere muskelgrupper. Et godt tips er å benytte deg av en hard overflate for enklere å kunne sirkulere massasjeballen, for eksempel gulvet eller en vegg. Plasser ballen mot føttene, leggene, baksiden av lårene, rumpen, ryggen og alle andre muskelgrupper som føles ømme etter trening. Massasjeballens vibrasjoner når dypt ned i musklene og kan myke opp spenninger på en mindre smertefull måte sammenlignet med vanlige rollers.

  Du kan med fordel benytte Hypersphere for å lindre betente eller støle muskler.

  Garanti: 2 år

  Produktinformasjon
  Vekt: 1,3 kg
  Mål: 12,7 cm i diameter
  Tre ulike vibrasjonsnivåer: 45, 68 og 92 Hz
  I pakken er det også med en lader.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.