×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Oppiggende & energi | Superfood

  Superfood er ikke noe nytt i naturen, men det er de senere årene blitt stadig mer populært med supermat for å få i seg god næring til trening.

  Hva er supermat?

  Superfood er matvarer som har et høyt innhold av mineraler, antioksidanter, vitaminer og andre typer næringsstoffer. Supermat er et uttrykk for matvarer som er uvanlig næringsrike, rett fra naturen. Typisk superfood er frukter, belger, alger, røtter, frø og bær som man kan spise så og si rå og ubehandlet.

  Supermat skal ikke erstatte ditt normale kosthold i hverdagen, men bli en del av ditt kosthold slik at du øker næringsinnholdet i maten du spiser daglig. Man kan også tilberede maten i salater og lignende, som sørger for at du kan mikse det inn i kostholdet ditt.

  Spis deg sterk med superfood

  Superfood gir mer energi for de som liker å holde seg i aktivitet og tilbringer tid på treningssentra. Den ekstra næringen kan komme godt med for deg som driver med løpstrening eller styrketrening og gjør at kroppen yter mer energi. Supermat kan være rå og ubehandlet sjokolade, blåbær, granateple med mer.

  Disse har fellestrekkene med høyt næringsinnhold som gir kroppen din masse energi til å trene utholdenhet så vel som eksplosivitet i kroppen. Denne type mat har blitt mer og mer populært også på kjøkkenbordet til vanlige familier i en hektisk hverdag.

  Forskjellige typer supermat

  Det finnes som nevnt mange forskjellige typer supermat. Acaibær har et høyt innhold av antioksidanter som gjør at den gir helsegunstig effekt ved rett bruk. Acai vokser på palmer i Sentral- og Sør-Amerika. Acaibær kan brukes som kosttilskudd i form av kapsler eller bruke det sammen med andre frukter i for eksempel salater.

  Spirulina er en blågrønn alge som vokser i havet verden over. Den har et høyt næringsinnhold som sørger for god energi og kan fås i pulver- og tablettform. Det var faktisk Aztekerne som opprinnelig spiste denne kalorifattige algen.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Økologisk
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  2 produkter

  per side

  2 produkter