×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Mage og tarm

  For at man skal fungere godt i hverdagen, er det viktig å ha en god mage og tarm funksjon - et alfa omega for en velfungerende kropp.

  Trøbbel med magen

  Hvis du har problemer med mage tarm funksjonen, er kanskje alt som skal til en god detox. For noen kan problemer med mage og tarm skyldes mer alvorlige tilstander eller en sykdom, men for de aller fleste kan en god rens for kroppen være det som skal til for å løse problemet. Det finnes en rekke ulike detoxer og rensekurer for kroppen.

  Du har sikkert lest i magasiner og på nettet om detox tips for mage, tarm og kropp som kan hjelpe mot for eksempel oppblåst mage, og samtidig hjelpe deg med et forynget utseende med friskere og sunnere hud.

  Slik renser du kroppen

  Mange av oss sliter med fordøyelsesproblemer og oppblåst mage nå og da, og spesielt etter man har inntatt mye usunn mat. I slike tilfeller kan det være behov for en god detox som renser både mage og tarmkanalen for optimal funksjon. Detoxing betyr helt enkelt å rense kroppen for gift, også kalt toksiner.

  Mange tyr til en naturlig detox som gjerne varer over 5 eller 7 dager, som for eksempel kan bestå av to dagers faste og et sunt kosthold med superfood og masse vann, samt hvile og trening over de neste dagene.

  Produkter for en sunnere mage

  Det finnes en rekke ulike produkter for en sunnere mage og tarm. Molkosan er et rent naturprodukt som er økologisk fremstilt av konsentrert myse. Myse er et bi- eller restprodukt fra produksjon av ost som oppstår når melken yster seg, altså deler seg i en flytende og fast del. Mysen er produktet som er gjenværende etter at melken er blitt fjernet for fett eller ostemasse.

  Du får her et høyt innhold av L+ melkesyre som sørger for en tarm med surt miljø, og som igjen sørger for et sunt miljø for bakteriefloraen. Et annet produkt som også er svært nyttig for tarmen, er Probioplex, som inneholder aktive melkesyrebakterier.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Økologisk
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  39 produkter

  per side

  39 produkter