×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Helazym, 200 kapsler

  Helhetshälsa Helazym er et enzymtilskudd som inneholder ti ulike enzymer. Helazym brukes som erstatning for enzymene som går tapt når man lager mat.

  Les mer
  399,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A5070-9

  Helhetshälsa Helazym er et enzymtilskudd som inneholder ti ulike enzymer. Helazym brukes som erstatning for enzymene som går tapt når man tilbereder mat.  

  • 10 ulike enzymer
  • Vegetabilsk kapsel

  Helazym fra Helhetshälsa inneholder ti ulike enzymer. Produktet inneholder blant annet tre typer proteaser som har som oppgave å bryte opp proteiner til aminosyrer. Enzymene i Helazym fremstilles ved hjelp av ulike mikroorganismer, blant annet av soppartene Aspergillus Oryzae og Aspergillus Niger, og er mest mulig rent. Enzymenes skilles så fra mikroorganismene som brukes under produksjonen. Helazym er et 100 % vegetabilsk tilskudd derfor kan også vegetarianere og veganere bruke produktet. Det er også registret hos Vegan Society. Kapselen inneholder kun enzymer og fyllmidler og er fri for unødvendige tilsetningsstoffer.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Anbefalt dose:
  1-2 kapsler, 1-2 ganger daglig i forbindelse med måltidet. Anbefalt dose bør ikke overskrides. Personer med følsom mage kan prøve å spise en halv kapsel rett etter måltid i noen uker, for deretter å øke dosen. Kapselen kan åpnes og en del av innholdet kan strøs direkte over maten.

  Ingredienser:
  Amylas, proteaser (i, ii, iii), cellulas, laktase, glukoamylas, lipas, maltas, invertas.  Fyllmiddel maltodekstrin. Vegetabilsk kapsel laget av cellulose.

  Innhold per kapsel:
  Amylas 200 mg
  Proteaser (I, II, III) 100 mg
  Cellulas 60 mg
  Laktase 40 mg
  Glukoamylas 30 mg
  Lipas 20 mg
  Maltas 7 mg
  Invertas 2 mg

  Innhold per 4 kapsler:
  Amylas 800 mg
  Proteaser (I, II, III) 400 mg
  Cellulas 240 mg
  Laktase 160 mg
  Glukoamylas 120 mg
  Lipas 80 mg
  Maltas 28 mg
  Invertas 8 mg

  Oppbevaring:

  Tørt, svalt og utenfor små barns rekkevidde.

  Annet:

  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold og sunn livsstil.