×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -20%

  Greens & Reds blend, 330g

  Superfood-pakke! Nye næringsbomber fra Star Nutrition - Reds blend & Greens blend, 330 g. Mikser av frukt, bær og superfood - i lettblandet og konsentrert form!

  Les mer

  Price as configured: 429 kr *

  538 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETGRERED

  Superfood-pakke! Nye næringsbomber fra Star Nutrition - Reds blend & Greens blend, 330 g. Mikser av frukt, bær og superfood - i lettblandet og konsentrert form!

  Les mer om produktene

  • Reds blend, 330g

   Reds Blend er en skikkelig næringsbombe fra Star Nutrition – en sunn blanding av frukt, bær og supermat i lettblandet og høykonsentrert form.

   • Konsentrert blanding av frukt, bær og supermat
   • Tettpakket med vitaminer, mineraler og antioksidanter
   • Rik på fibrer – bidrar til langvarig metthetsfølelse
   • Naturlig smakstilsetning
   • Glutenfri
   • Drikk den som den er, eller bland den i favorittsmoothien

   Den store fordelen med frukt og grønt er at de inneholder store mengder næring, men få kalorier. Reds Blend har akkurat de samme store fordelene. Det er kanskje ikke så overraskende, siden ”frukt og grønt” er en nokså presis beskrivelse av hva Reds Blend er – i praktisk og konsentrert form med mye smak. Reds Blend er en skikkelig næringsbombe som du enkelt mikser deg når du vil ha et naturlig vitamin-, antioksidant- og mineralkick.

   Å ha et næringsrikt kosthold er avgjørende for god helse, ikke minst for personer som lever et aktivt liv med mye trening. Dessverre er det ikke helt enkelt å få i seg den anbefalte mengden med frukt og grønt og samtidig navigere gjennom livets puslespill. Det er her Reds Blend kommer inn i bildet som et fantastisk hjelpemiddel: Så lite som ti gram gir deg en mengde vesentlige næringsstoffer fra Montmorency-kirsebær, gojibær, acaipulver og andre bær og frukter.

   Mange av ingrediensene faller inn under det som gjerne blir kalt supermat, som i tillegg til det høye næringsinnholdet også kan fremme god tarmhelse, et sterkt immunforsvar og virke betennelseshemmende. Reds Blend er naturlig smaksatt og god å blande med vann og drikke som den er. Den kan også brukes som smaks- og næringstilsetning i en av dine favorittsmoothies.

   Bruk: Bland en spiseskje (10 g) med 200–250 ml vann.

   Antall porsjoner per pose: 33.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Den anbefalte daglige doseringen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

    

   Næringsinnhold

   per 100 g

   per 10 g

   Energi

   1446 kJ/346 kcal

   145 kJ/35 kcal

   Fett

   0.5 g

   0.05 g

   hvorav mettet fett

   0.1 g

   0.01 g

   Karbohydrat

   79.2 g

   7.9 g

   hvorav sukkerarter

   21.4 g

   2.1 g

   Fiber

   8.0 g

   0.8 g

   Protein

   2.1 g

   0.2 g

   Salt

   0.1 g

   0.01 g

   Ingredienser: Pulver av frysetørket Montmorency kirsebær 18%, tranbærekstrakt, gojibærpulver 13.5%, naturlige aromaer (med søtningsmiddel: steviolglykosider), bringebærpulver 9%, maltodeksttrin, acai (frysetørket acaipulver, maltodekstrin), baobabfruktpulver, blåbærjuicepulver (tørket blåbærjuice [Vaccinum myrtillus L.], dekstrin), papaya (papayafruktpulver, maltodekstrin), guava (maltodekstrin, guavapulver), jordbærpulver, blåbærpulver [Vaccinum myrtillus], lilla gulrot (pulver av lilla gulrot, maltodekstrin), naturlig bringebæraroma, søtningsmiddel (steviolglykosider), Hytolive® olivenekstrakt.

  • Greens blend, 330g

   Mojito-smakende vitaminbombe i lettblandet form. Star Nutrition Greens Blend består av en høykonsentrert blanding av næringsrike råvarer!

   • Miks av bl.a. hvetegress, grønn te, spirulina og gojibærpulver
   • Fullspekket av vitaminer, mineraler og antioksidanter
   • Blandes bare med vann
   • Naturlig smaksatt – fantastisk smak av Mojito!
   • God kilde til mettende fiber
   • Utmerket supplement til dine daglige porsjoner av frukt og grønt

   Greens Blend er en sunn blanding av noen av de mest næringsrike ingrediensene som kan oppdrives. Hvetegress, gojibærpulver, spirulina, grønn te og chlorella i en god blanding, som ikke bare gjør det enklere for deg å dekke ditt daglige vitamin- og mineralbehov – men som også gjør det til en fornøyelse!

   Når det gjelder å spise nok vitaminer og mineraler, spiller det ingen rolle om målet ditt er å få bedre kondisjon, bygge muskler eller bare leve et aktivt og sunt liv. En næringsriktig diett legger grunnlaget for alt. Greens Blend er utviklet for å gjøre det lettere for deg å dekke ditt næringsbehov. Med en porsjon på bare 10 gram får du i deg en stor mengde essensielle vitaminer, mineraler og antioksidanter. Mye av dette kommer fra såkalte superfoods, som i tillegg til sitt heldekkende næringsinnhold gir et bredt spekter av positive helseeffekter.

   Ulempen med ikke-smaksatte frukt-, grønnsaks- og superfoodmikser er at de har en smak som ikke tiltaler alle. Med Greens Blend behøver du ikke bekymre deg for dette. Ved hjelp av naturlig smaksetting (og en god del tid) har vi gitt produktet en fantastisk smak av den tradisjonelle og friske favorittdrinken Mojito!

   Bruk: Bland en spiseskje (10 g) med 200–250 ml vann.

   Antall porsjoner per pose: 33

   Information: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Den anbefalte daglige doseringen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

   Næringsinnhold

   per 100 g

   per 10 g

   Energi

   2090 kJ/499 kcal

   209 kJ/49.9 kcal

   Fett

   25.0 g

   2.5 g

   - hvorav mettede fettsyrer

   3.2 g

   0.3 g

   Karbohydrater

   43.2 g

   4.3 g

   - hvorav sukkerarter

   12.8 g

   1.3 g

   Fiber

   18.6 g

   1.9 g

   Protein

   16.1 g

   1.6 g

   Salt

   1.3 g

   0.1 g

   Ingredienser: Soyalecitinpulver, naturlige aromer (med søtningsmiddel: steviolglykosider), gojibærpulver, hvetegresspulver 12%, havremel 6.9%, spirulina 6.9%, korngresspulver, linfrøpulver, kakaopulver, acaibærpulver, søtningsmiddel (steviolglykosider), klorella, grønt te 0.43%.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.