×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Greens blend, 330g

  Mojito-smakende vitaminbombe i lettblandet form. Star Nutrition Greens Blend består av en høykonsentrert blanding av næringsrike råvarer!

  Les mer
  269 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 999101

  Mojito-smakende vitaminbombe i lettblandet form. Star Nutrition Greens Blend består av en høykonsentrert blanding av næringsrike råvarer!

  • Miks av bl.a. hvetegress, grønn te, spirulina og gojibærpulver
  • Fullspekket av vitaminer, mineraler og antioksidanter
  • Blandes bare med vann
  • Naturlig smaksatt – fantastisk smak av Mojito!
  • God kilde til mettende fiber
  • Utmerket supplement til dine daglige porsjoner av frukt og grønt

  Greens Blend er en sunn blanding av noen av de mest næringsrike ingrediensene som kan oppdrives. Hvetegress, gojibærpulver, spirulina, grønn te og chlorella i en god blanding, som ikke bare gjør det enklere for deg å dekke ditt daglige vitamin- og mineralbehov – men som også gjør det til en fornøyelse!

  Når det gjelder å spise nok vitaminer og mineraler, spiller det ingen rolle om målet ditt er å få bedre kondisjon, bygge muskler eller bare leve et aktivt og sunt liv. En næringsriktig diett legger grunnlaget for alt. Greens Blend er utviklet for å gjøre det lettere for deg å dekke ditt næringsbehov. Med en porsjon på bare 10 gram får du i deg en stor mengde essensielle vitaminer, mineraler og antioksidanter. Mye av dette kommer fra såkalte superfoods, som i tillegg til sitt heldekkende næringsinnhold gir et bredt spekter av positive helseeffekter.

  Ulempen med ikke-smaksatte frukt-, grønnsaks- og superfoodmikser er at de har en smak som ikke tiltaler alle. Med Greens Blend behøver du ikke bekymre deg for dette. Ved hjelp av naturlig smaksetting (og en god del tid) har vi gitt produktet en fantastisk smak av den tradisjonelle og friske favorittdrinken Mojito!

  Bruk: Bland en spiseskje (10 g) med 200–250 ml vann.

  Antall porsjoner per pose: 33

  Information: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Den anbefalte daglige doseringen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Næringsinnhold

  per 100 g

  per 10 g

  Energi

  2090 kJ/499 kcal

  209 kJ/49.9 kcal

  Fett

  25.0 g

  2.5 g

  - hvorav mettede fettsyrer

  3.2 g

  0.3 g

  Karbohydrater

  43.2 g

  4.3 g

  - hvorav sukkerarter

  12.8 g

  1.3 g

  Fiber

  18.6 g

  1.9 g

  Protein

  16.1 g

  1.6 g

  Salt

  1.3 g

  0.1 g

  Ingredienser: Soyalecitinpulver, naturlige aromer (med søtningsmiddel: steviolglykosider), gojibærpulver, hvetegresspulver 12%, havremel 6.9%, spirulina 6.9%, korngresspulver, linfrøpulver, kakaopulver, acaibærpulver, søtningsmiddel (steviolglykosider), klorella, grønt te 0.43%.