×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Green Coffee, 90 caps

  Star Nutrition Green Coffee er en naturlig fettforbrenner som reduserer opptaket av karbohydrater, balanserer blodsukkernivåene og minsker søtsuget.

  Les mer
  245 kr

  Art nr.: 901930

  Star Nutrition Green Coffee er en naturlig fettforbrenner som reduserer opptaket av karbohydrater, balanserer blodsukkernivåene og minsker søtsuget.

  • Gir raskere og mer effektiv vektnedgang!
  • Reduserer opptaket av karbohydrater
  • Balanserer blodsukkernivåene – mindre søtsug!
  • 50 % klorogensyre
  • Vegetabilske kapsler
  • Nok til én til to måneder

  Green Coffee består av et høykonsentrert ekstrakt av grønne kaffebønner. Det er en effektiv og naturlig fettforbrenner som balanserer blodsukkernivåene, gjør det lettere å gå ned i vekt og reduserer søtsuget. Forklaringen bak denne hyggelige virkningen er enkel: Den heter klorogensyre.

  Klorogensyre er et stoff som forekommer naturlig i alle slags kaffebønner, men som blir ødelagt når kaffen blir brent. Grønn kaffe blir imidlertid ikke brent, og dermed beholdes det høye innholdet. Litt forenklet kan man si at klorogensyre har to virkninger som gjør den til et effektivt produkt når man er på diett.

  Den første er at klorogensyre hindrer kroppens opptak av karbohydrater. Det betyr at færre av kaloriene du spiser, blir tatt opp. Det gjør det enklere å oppnå kaloriunderskudd. Den andre er at klorogensyren stabiliserer blodsukkernivåene og hindrer søtsuget som oppstår når nivåene svinger, noe som gjør det enklere å klare å holde dietten.

  En kapsel av Star Nutritions Green Coffee inneholder 525 mg grønn kaffe-ekstrakt, og av dette er 50 prosent ren klorogensyre. Det gjør at det holder med én til to kapsler om dagen for å få maksimal effekt, og hver pakke holder i én til to måneder.

  Dosering og bruk: Ta én til to kapsler om dagen med vann. Kapselen(e) kan gjerne tas i forbindelse med et måltid.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Doser per pakke: 90 kapsler

   

  Innhold1 kapsel2 kapsler
  Grønt kaffeekstrakt 525 mg 1050 mg
  - Klorogensyre 262.5 mg 525 mg

  Ingredienser: Ekstrakt av grønn kaffebønne [coffee robusta L], vegetabilsk kapsel(hydroxipropylmetylcellulose), bulkemiddel (mikrokristallin cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), klumpforebyggende middel (kiseldioxid).