×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  GRATIS FRAKT OVER 99 KR

  Glutamine Xplode, 500 g

  L-Glutamintilskudd med L-Leucin, Cystein og vitaminer for optimal restitusjon!

  Les mer
  449,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 820019-10R

  L-Glutamintilskudd med L-Leucin, Cystein og vitaminer for optimal restitusjon!

  Kroppens viktigste antioksidant og immunforsvarevne heter glutation (GSH). Dette stoffet er en tripeptide av aminosyrene cysteine, glutamin og glycin. Det finnes i alle celler i kroppen og kan ikke tilføres, men må bli syntetisert av kroppen. Den egne produksjonen av glutation avtar med alderen og man regner med at fra 20-års alderen, da den er på topp, så synker produksjonen med ca 10% per tiår. Spesielt cysteine virker i følge vitenskaplige funn være den begrensende faktoren som hindrer maksimale glutationnivåer

  Nypubliserte studier av verdenskjente forskere viser at glutation nivåene faktiskt synker under intensive treningsøkter. Dermed synker også prestasjonsevnen pluss at mengden frie radikaler øker noe som kan lede til skader på organ og annet vev inklusive skjelett muskulaturen. Det er spesielt disse høye nivåene av frie radikaler som anses være årsaken til for tidlig aldring! Ny forskning viser også at konsentasjonen av L-leucin og cystein i kosten er en viktig faktor for å kunne brenne fett på en bra måte. Kliniske forsøk viser indirekte bevis på at om man tar cysteine/leucine-rike sammensetninger kan det forbedre fettforbrenningen og bevare muskelmassen og også hjelpe til med å stabilisere blodsukkernivået. Et jevnt blodsukkernivå i blodet hjelper med å eliminere sultfølelsen og gjør det lettere å holde seg til sin planlagte kost.

  Nå kommer det ultimate kosttilskuddet Glutamin Xplode som inneholder de bestanddeler som kreves for at syntesen av Glutation i kroppen skal være optimal. Produktet inneholder en høy dose med Cystein samt L-Glutamin. Videre har man lagt til den ultraanaboleaminosyren Leucin samt vitaminer og mineraler der mineralene er bundet til aminosyren glycin. Som vi alle vet deltar Vitamin C i immunforsvarets beskyttelse og er sammen med glutation viktige deler i antioksidantforsvaret.

  For at vi skal kunne være i en anabol fase og bygge opp muskelmasse kreves det at et antall funksjoner i kroppen er optimerte.
  Først og fremst immunforsvaret. Prioritet nummer en for kroppen er å holde oss friske og hindre angrip fra virus bakterier, mikrroorganismer osv. Prioritet nummer 2 er å regulere stress. Har vi for mye stresshormoner (kortisol) slår kroppen i bremsen med en katabol fase som følge, minsket proteinsyntese og økt fettlagring. Derfor er timingen av aminosyreinntaket svært viktig! Det kan være hensiktsmessig å bruke et produkt som BCAA Xplode under treningsøkten for å motvirke stresshormonet (kortisol) som dannes under tung trening og gi lett tilgjengelige aminosyrer som sparer muskelmassen. Direkte etter treningen kommer Glutamin Xplode helt rett inn da den gir alle nødvendige stoffer for maksimal re-lade Glutationnivåene og stille om kroppen til anabolisme. Leucinet signalerer via m-TOR til en økt proteinsyntes, forbrenning og restitusjon kan begynne på alvor.

  Anbefalt bruk:  Tilsett 1 portion(1/2skje=10g) i 2-3dl vann 1 gang per dag. Før måltid, eller etter trening, eller før sengetid. Blandingen kan se litt grumsete ut, men det påvirker ikke kvaliteten eller effekten av produktet.

  Advarsel: Gravide og ammende bør ikke bruke dette produktet

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  1 Customer Review(s)

  per side

  1 Customer Review(s)

  per side

  Inneholder per servering:

  L-glutamin 5,5 g,
  L-leucin 1,5 g,
  L-cystein 0,5 g,
  Selen 55 µg (*100%)
  Niacin 16 mg (*100%),
  Vit. B6 1,4 mg (*100%),
  Vit. B12 2,5 µg (*100%)
  Folsyre 200 µg (*100%)
  Vit.C (PureWay-C® 80 mg (*100%)