×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Flossband Band 2", Lime Green

  Flossband fra Sanctband er et allsidig og effektivt verktøy som kan brukes til å forbedre ytelsen og bevegeligheten samt påskynde restitusjonen!

  Les mer
  159 kr

  Art nr.: 1070-044

  Flossband fra Sanctband er et allsidig og effektivt verktøy som kan brukes til å forbedre ytelsen og bevegeligheten samt påskynde restitusjonen!

   

  • Elastiske bånd som vikles rundt muskler eller ledd
  • Tillpass kompressjonen etter behov
  • Forbedre bevegelsen
  • Minske smerte og ubehag

  Flossing, iblandt også kjent som Voodoo Flossing, er et relativt nytt fenomen der man vikler et elastisk gummibånd rundt et ledd eller en muskel for å på denne måten manuelt manipulere dennes anatomi. Denne metoden har vist overaskende stor effektivitet på alt fra bevegelsesforbedring og smertereduksjon til å øke prestasjonen samt restitusjon.

  Her ligger den teoretiske vitenskapen en bit etter de praktiske evidensene, så det er ikke helt klart hvilke mekanismer som forårsaker effektene. At det fungerer er det ingen tvil om, og det finnes visse kvalifiserte hypoteser som er verdt å ta vite om:

  1. Leddsentrering
  Mange typiske ”problemledd” er ikke optimalt sentrert for å levere maksimal bevegelse. Ved å justere vinklene mekanisk (midlertidig) i leddet kan man forbedre sitt bevegelsesomfang og samtidig redusere smerte.

  2. Okklusjon
  Når man temporært stenger av blodtilførselen til arbeidende muskler øker frigivelsen av nitrogenoksid og veksthormon. To viktige ingredienser for god ytelses- og restitusjonskapasiteten.

  3. Sirkulasjon
  Ved å manuelt manipulere utilgjengelig vev kan sirkulasjonen dit forbedres, noe som kan forbedre bevegeligheten og fremskynde rekonvalesens perioden.

  Hvordan brukes flossband?

  Vikle båndene rundt dine problemledd før og/eller etter en fysisk aktivitet. Anpass viklingens hardhet etter formål. La båndet sitte på i 10-15 minutter mens du utfører bevegelser som er enkle for det aktuelle leddet og uten belastning.

  OBS! Fjern umiddelbart båndet ved prikkinger eller nummenhet og unngå å stramme for hardt rundt musklene. All bruk skjer på eget ansvar.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.