×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur
  • Prisløfte
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Top seller

    FiberHusk, 300 g

    Bak glutenfritt. Med FiberHusk blir deigen enklere å jobbe med og lettere å kjevle ut. Brødet blir saftigere og smuldrer lite.

    Les mer
    109,00 kr
    • Fri fraktover 499:-
    • Gratis Retur

    Art nr.: A2648

    Bak glutenfritt. Med FiberHusk blir deigen enklere å jobbe med og lettere å kjevle ut. Brødet blir saftigere og smuldrer lite. 

    FiberHusk inneholder psylliumfrøskall. Det har vist seg at de geledannende fibrene i psyllium i stor utstrekning har de samme egenskapene som gluten når man baker.

    Takket være det høye kostfiberinnholdet (85%) har FiberHusk evnen til å suge opp væske samt svelle. Dette gir en geleaktig konsistens som binder deigen sammen.

    Deigen får en mer normal konsistens som gjør den lettere å jobbe med. Den blir mindre klissete og ikke minst enklere å kjevle ut.

    FiberHusk er helt smak- og luktfri. Den vises heller ikke i det ferdigbakte produktet. Derfor fungerer FiberHusk også utmerket i bakepulverdeiger, myke kaker, småkaker og i kjeks.

    På grunn av det høye fiberinnholdet er FiberHusk også et svært godt fibertilskudd. Den kan med fordel brukes som fibertilskudd når man baker vanlig, ikke-glutenfritt brød. Ved baking av f.eks. grovt brød gir fiberHusk et saftigere og mindre smuldrete brød. Dette er takket være evnen til å suge opp væske samt binde sammen brødet.

    Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

    Ingredienser:

    Pulverisert psylliumfrøskall (Plantago Ovata)

    Næringsinnhold per 100 gram:

    Energi 730 kJ / 173 kcal
    Protein 1,5 g
    Karbohydrater 0 g
    - hvorav sukkerarter 0 g
    Fett 0,6 g
    - hvorav mettede fettsyrer 0,1 g
    Kostfiber 85 g
    Natrium 0,08 g

    Allergiinformasjon:

    Inneholder ingen allergener.