×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  FiberHusk, 300 g

  Bak glutenfritt. Med FiberHusk blir deigen enklere å jobbe med og lettere å kjevle ut. Brødet blir saftigere og smuldrer lite.

  Les mer
  109 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A2648

  Bak glutenfritt. Med FiberHusk blir deigen enklere å jobbe med og lettere å kjevle ut. Brødet blir saftigere og smuldrer lite. 

  FiberHusk inneholder psylliumfrøskall. Det har vist seg at de geledannende fibrene i psyllium i stor utstrekning har de samme egenskapene som gluten når man baker.

  Takket være det høye kostfiberinnholdet (85%) har FiberHusk evnen til å suge opp væske samt svelle. Dette gir en geleaktig konsistens som binder deigen sammen.

  Deigen får en mer normal konsistens som gjør den lettere å jobbe med. Den blir mindre klissete og ikke minst enklere å kjevle ut.

  FiberHusk er helt smak- og luktfri. Den vises heller ikke i det ferdigbakte produktet. Derfor fungerer FiberHusk også utmerket i bakepulverdeiger, myke kaker, småkaker og i kjeks.

  På grunn av det høye fiberinnholdet er FiberHusk også et svært godt fibertilskudd. Den kan med fordel brukes som fibertilskudd når man baker vanlig, ikke-glutenfritt brød. Ved baking av f.eks. grovt brød gir fiberHusk et saftigere og mindre smuldrete brød. Dette er takket være evnen til å suge opp væske samt binde sammen brødet.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Ingredienser:

  Pulverisert psylliumfrøskall (Plantago Ovata)

  Næringsinnhold per 100 gram:

  Energi 730 kJ / 173 kcal
  Protein 1,5 g
  Karbohydrater 0 g
  - hvorav sukkerarter 0 g
  Fett 0,6 g
  - hvorav mettede fettsyrer 0,1 g
  Kostfiber 85 g
  Natrium 0,08 g

  Allergiinformasjon:

  Inneholder ingen allergener.