×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Fat Burner, 120 caps

  Fat Burner fra Weider Victoy er en uslåelig fettforbrenner med en formel som hjelper deg å oppnå de resultatene som du ønsker!

  Les mer
  189,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 114100

  FAT BURNER

  Fat Burner fra Weider Victory er en uslåelig fettforbrenner fra Victory med en formel som hjelper deg å oppnå de resultatene som du ønsker! Kombinasjonen av bestanddeler forårsaker en forbrennende og lipotropisk effekt og som dessuten hemmer sulten. 

  • En kombinasjon av naturlige ekstrakt med forbrennende effekt. Effekten på metabolismen medfører en økning av kaloriforbrenningen ettersom den øker de kaloriene som forbrukes av kroppen under dagen.
  • L-karnitin fremmer bruken av fett som en energikilde for kroppen og minsker fettdepotene.
  • Kromet har en regulerende effekt på insulinnivået som innebær minsket sulthetsfølelse. Perfekt for å ødelegge sukkersuget!

   

  Anbefalt dosering: Ta 3 kapsler daglig med måltider. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.
   
  Informasjon: Dette er et kosttilskudd, og bør ikke brukes som en erstatning for en variert diett. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Inneholder koffein (35 mg/3 kapsler). Anbefales ikke for barn, gravide eller kvinner som ammer.
   
  Allergiinformasjon: Inneholder sennep. Kan inneholde spor av laktose, gluten, soya og eggalbumin.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  5 Customer Review(s)

  per side

  5 Customer Review(s)

  per side

  Antall dosering per pakking: 40 st


  Innhold per dosering, 3 kapsler

  Grønn te-ekstrakt 570 mg
  -hvorav epigallokatechingallat (EGCG) 90 mg
  -hvorav koffein 35 mg
  Kanelpulver 105 mg
  Senepspulver 105 mg
  Grapefruktpulver 50 mg
  Cayennepepper 55 mg
  L-karnitin 20 mg
  Krom 40 µg (100 %*)


  *Prosent av anbefalt daglig inntak (RDI).

  Ingredienser: Grønn te (Camellia sinensis (L.) kuntze), gelatin, kanel [bark] (Cinnamomum zeylanicum), sennepspulver [frø] (Sinapsis alba), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), L-karnitin, syre (L-vinsyre), grapefruktpulver [frukt] (Citrus paradisi), cayennepepper [frukt] (Capsicum annuum), fargestoff (titandioksid, jernoksider og jernhydroksider), krom (krom [III] klorid).