×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Eye Q, kapsler

  Eye Q er utviklet av ledende hjerneforskere som i studier vist hvor viktig det er å daglig tilføre livsviktige fettsyrer i riktig mengde for å beholde normal funksjon.

  Les mer
  375 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A2197R

  EYE Q - IQ MEDICAL

  Både for liten og stor.

  Eye Q gir deg livsviktige fettsyrer verdifulle for din hjerne. Få mennesker er likegyldige for sin hjernes funksjon. De aller fleste av oss vil at koordinasjonen mellom hjerne og øye skal være optimal. Eye Q er utviklet akkurat for dette formål. En vel avveid kost spiller en viktig rolle for utviklingen av syn, koordinasjon, innlæring og konsentrasjon. Også om vi spiser en fullverdig kost med mye fisk, nøtter og grønnsaker, kan ikke dette garantere at riktig fettsyrenivå oppnås. Eye Q inneholder en unikt høy mengde av de fettsyrer som er nødvendige å tilføre gjennom kosten. EPA - DHA og GLA. Alle tre er essensielle (livsviktige) fettsyrer. EPA står for Eikosapentaensyre, DHA for dokosehexaensyre og GLA for Gammalinolensyre. Eye Q inneholder en unik kombinasjon av de fettsyrer som er verdifulle for hjerne og øye : EPA, DHA og GLA. Disse fettsyrene spiller en viktig rolle for syn, koordinasjon (samordning av bevegelse), innlærning og konsentrasjon.

  Dosering kapsler:  2 kapsler per dag i sambånd med måltid. Er det første gangen du bruker Eye Q tar du 6 kapsler per dag sammen med mat i 12 uker, dette for å beholde riktig fettsyrenivå i hjerne og øye. Kliniske prøvninger viser at denne tid er nødvendig. Deretter kan du redusere inntaket til 2 kapsler per dag.

  Doseringen er både for barn og voksne. Om du bruker medisiner og er usikker ber vi deg kontakte din lege.

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Innehold:  Per daglig inntak (2 kpsl): EPA 186mg, DHA 58mg, GLA 20mg, Naturlig Vitamin E 3,2mg.

  Næringsverdi per 2 kapsler
  EPA
  186 mg
  DHA
  58 mg
  GLA
  20 mg
  Naturlig vitamin E
  3,2 mg
  Protein
  500 mg
  Kullhydrater
  100 mg
  Fett
  1000 mg