×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Eskimo-3 Pure, 120 kapsler

  Eskimo-3 Pure i kapselform er fiskeolje av høy biologisk kvalitet. Fremstilt med miljøsertifiserte fiske- og produksjonsmetoder.

  Les mer
  239 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A1266

  Eskimo-3 Pure i kapselform er fiskeolje av høy biologisk kvalitet. Fremstilt med miljøsertifiserte fiske- og produksjonsmetoder.

  • Får ikke selges til personer under 18 år
  • Fiskeolje av høy biologisk kvalitet
  • Har blitt brukt i over 130 vitenskapelige undersøkelser
  • En kapsel om dagen holder for at gi en gunstig effekt og for å bidra til hjertets normale funksjon (ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA)

  Fiskeoljens omega-3 er en viktig komponent for helsen. Basert på denne kunnskapen utviklet det svenske forskingsforetaket Cardinova Eskimo-3 Pure. Eskimo-3 Pure® inneholder bare ren og ikke-modifisert fiskeolje. Grunnen er enkel – en høykonsentrert fiskeolje må modifiseres kjemisk for å konsentreres noe som er en ulempe for den som strever etter så naturlige tilskudd som mulig. Like viktig er stabiliteten og renheten til oljen. Derfor tilsettes PUFANOX® – en helt naturlig oksidasjonsbeskyttelse, med E-vitamin og C-vitamin som bidrar med å beskytte cellene mot oksidativt stress. Målsetningen har vært at Eskimo-3 Pure® ikke skal kunne harskne med det første, hverken i forpakningen, om den kommer til å stå i romtemperatur, eller når den kommer inn i kroppen. Med andre ord – oljen skal helst være like stabil som den er i levende, fet fisk. Takket være stabiliteten har oljen i Eskimo-3 Pure blitt brukt svært mye innen vitenskapelig forskning. Den finnes dokumentert i blant annet 7 doktoravhandlinger og 28 kliniske studier, sammenlagt mer enn 130 vitenskapelige arbeider. Nok en trygg grunn til å unne seg Eskimo-3 Pure®.
   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Doser per forpakning:

  Opp til 120 doser.

  Anbefalt daglig dose:

  1-3 kapsler daglig i samband med måltid. Mengden skal tilpasses til annet inntak av fet fisk. Den gunstige effekten for å bidra til hjertets normale funksjon oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA, noe som motsvarer 1 kapsel. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.

  Ingredienser:

  Fiskeolje, gelatin, fuktighetsbevarende middel (glyserol), antioksidasjonsmiddel: PUFANOX® [soyalecitin, E-vitaminkompleks (alfa-tokoferol og tokoferolrike ekstrakt), ekstrakt av rosmarin, (askorbylpalmitat)], limearoma. 

  Innhold per kapsel:

  Omega-3-fettsyrer

  350 mg

  - hvorav EPA

  160 mg

  - hvorav DHA

  100 mg

  Allergiinformasjon:

  Inneholder fiskeolje og soyalecitin.

  Oppbevaring:

  Produktet bør oppbevares beskyttet fra lys i kartongen. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn.

  Annet:

  Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn. Den angitte anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.