×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Epic pump, 60 caps

  Epic Pump er et potent pump-produkt, bestående av en unik blanding av varemerkebeskyttede ingredienser. Øker blodtilstrømningen og – først og fremst – pumpen!

  Les mer
  399,00 kr
  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 6540-16

  Epic Pump er et potent pump-produkt, bestående av en unik blanding av varemerkebeskyttede ingredienser. Øker blodtilstrømningen og – først og fremst – pumpen!

  • Pump-fremmende PWO til erfarne atleter
  • ViNitrox™ og VASO6™ – stimulerer produksjonen av nitrogenoksid
  • Øker blodsirkulasjon og muskelpump
  • Styrker utholdenheten
  • Beriket med L-norvalin

  Epic Pump er et potent pump-produkt bestående av en gjennomtenkt blanding av innovative ingredienser. Ingredienskombinasjonen er utviklet med ett enkelt mål for øyet: Å gi deg en EPISK pump!

  Ingredienser og virkningsmekanisme

  Først ut på ingredienslisten finner du de to varemerkebeskyttede ingrediensene VASO6™ og ViNitrox™. Deres popularitet har økt enormt siden de ble lansert. VASO6™ består av et katekinrikt ekstrakt av grønn te som øker nitrogenoksidnivåene, så musklene får plass til mer blod. Resultat: En økt pump.

  ViNitrox™ består av en kombinasjon og eple- og druepolyfenoler, som styrker effekten VASO6™ har på nitrogenoksidnivåene – og ytterligere øker blodtilstrømning, pump og musklenes utholdenhet. Epic Pump har også fått de svært interessante ingrediensene L-norvalin og furubarkekstrakt som virker synergisk med hverandre for å få blodkarene til å slappe av og tilrettelegge for at musklene tar til seg næring og oksygen.

  Hvem passer Epic Pump til?

  Epic Pump er designet til deg som har testet deg gjennom det eksisterende sortimentet av pump-produkter, og som enten ikke har funnet det du leter etter eller som vil teste noe nytt. Dette produktet er utviklet i samarbeid med erfarne, hardt trenende atleter – og er beregnet til bruk av samme målgruppe.

  Trykkfeil på doseringsangivelsen på etiketten. Den riktige dosen skal være 1 kapsel 30 minutter før trening og den andre rett før trening

  Doseringsanvisning: Ta 2 kapsler per dag. 1 kapsel 30 minutter før trening og 1 kapsel rett før trening.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd, og bør ikke benyttes som et alternativ til en variert kost. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  2 Customer Review(s)

  per side

  2 Customer Review(s)

  per side

  Innhold

  per 1  kapsel

  per 2 kapsler

  VASO6™

  150 mg

  300 mg

  ViNitrox™

  150 mg

  300 mg

   – Katekin

  142,5 mg

  285 mg

  L-Norvalin 

  50 mg

  100 mg

  Vitamin C 

  50 mg, 62,5%*

  100 mg, 125%*

  Furubarkekstrakt 

  50 mg

  100 mg

  – Proantocyanidiner

  47,5 mg

  95 mg

  BioPerine®

  5 mg

  10 mg

  *Prosent av daglig referanseinntak

  Ingredienser: VASO6™ grønn te-ekstrakt, ViNitrox™ polyfenoler fra eple og drue (inneholder sulfitter), gelatin, L-Norlavin, vitamin C, furubarkekstrakt, fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), BioPerine® Piper nigrum fruktekstrakt, antiklumpemidler (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), fargestoff (rød jernoksid, titandioksid).