×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  ELIT GAINER - Lactose free, 2200 g

  ELIT GAINER – er spesielt utviklet til alle som ønsker å legge på seg muskelmasse av høy kvalitet og samtidig maksimere restitusjonen.

  Les mer
  359,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 105190R

  ELIT GAINER – er spesielt utviklet til alle som ønsker å legge på seg muskelmasse av høy kvalitet og samtidig maksimere restitusjonen. 

  • Laktosefri
  • 1000 kcal per porsjon
  • Beriket med fordøyelsesenzym, mild for magen
  • Forsterket med BCAA + L-glutamin
  • Lett å løse opp og deilig smak

  Denne utmerkede blandingen leverer over 1000 kalorier per porsjon. ELIT GAINER har en imponerende sammensetning av kvalitetsråvarer i form av myse, melkeproteinisolat, komplekse karbohydrater samt MTC-fettsyrer fra kokosfett og omega-3. 

  ELIT GAINER er helt laktosefri, beriket med aminosyren L-Glutamin og inneholder en naturlig frukt- og bærmiks som leverer en mengde næringsstoffer på naturlig måte. For magens skyld er ELIT GAINER beriket med fordøyelsesenzymer.

  ELIT GAINER gir deg høyverdig protein fra myse og melkeproteinisolat, som er proteinkilder som gir musklene optimale forutsetninger for restitusjon og oppbygging. Karbohydratene i denne blandingen kommer fra maltodekstrin og dekstrose, som er gode for hurtig energi og bidrar til rask restitusjon. For en balansert restitusjon og gjenoppbygging av muskler er det også viktig med vitaminer og mineraler, og det får du fra den unike bærmiksen.

  Sunt fett er viktig for å bygge muskler, og med ELIT GAINER forsikrer du deg om at du får i deg riktig mengde. Produktet er beriket med en sunn porsjon MCT-fettsyrer fra kokosolje og omega-3. Alt for å gi deg de beste forutsetningene for optimal muskeloppbygging.

  Til og med aminosyren L-glutamin forsterker denne miksen, med hele 6 g per porsjon.

  Elit Nutrition har utarbeidet en fantastisk fin gainer, som dessuten er helt laktosefri og er beriket med fordøyelsesenzymer. 

  ELIT GAINER, for deg som er ute etter restitusjon, muskeloppbygging eller måltidserstattere – passer alle behov!

  Dosering og tilberedning: Fyll shakeren din med 350 ml vann eller lettmelk, tilsett 4 scooper pulver og rist shakeren kraftig i 30 sekunder. Fyll på med 200 ml væske og rist igjen til alt pulveret er oppløst.

  Alternativt kan drikken deles opp i to porsjoner per dag à 2 scooper per gang i 3-4 dl vann eller melk

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd, og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Angitt anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Næringsinnhold

  Per porsjon (220 g)

  Energi

  4180 kJ/1001 kcal

  Protein

  55 g

  Karbohydrater

  138 g 

  hvorav sukkerarter

  44 g 

  Fett

  24 g

  hvorav mettet fett

  14 g

  hvorav omega-3 fettsyre (ALA)

  340 mg 

  L-glutamin

  6 g

  Kostfiber

  <1 g 

  Salt

  0,66 g

  Ingredienser: Maltodekstrin (fra mais), laktosefritt myseprotein konsentrat (fra melk), dekstrose, laktosefritt melkeproteinisolat (melk), kokosfett (inneholder MCT-fettsyrer), hydrolysert myseprotein (fra melk), linfrømelk, sosikkelecitin, L-Glutamin, frukt- og bærblanding (bringebær, jordbær, gojibær, acai, tranebær, baobab, kirsebær, gulrot, blåbær, papaya, guava) aromaer, enzymer (protease, laktase), søtningsmiddel: aspartam, acesulfam-K. Inneholder en kilde til fenylalanin.

  Fargestoffer: avfettet kakaopulver (Sjokolade), rødbetpulver (Jordbær).

  Allergiinformasjon: Inneholder melk.


   
  Allergiinformation: Innehåller mjölk.
   

  Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.