×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  ELIT BCAA 4:1:1 + L-glutamine, 400 g

  ELIT BCAA 4:1:1 + L-glutamine – et fantastisk velsmakende aminosyretilskudd av høy kvalitet. Utmerket til muskelbygging og restitusjon.

  Les mer
  349,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 10513R

  ELIT BCAA 4:1:1 + L-glutamine – et fantastisk velsmakende aminosyretilskudd av høy kvalitet. Utmerket til muskelbygging og restitusjon.

  • L-leucin, L-isoleucin og L-valin i forholdet 4:1:1
  • Fremmer muskelbygging og restitusjon
  • Forsterket med den livsnødvendige aminosyren L-glutamin
  • Lett oppløselig og med utmerket smak
  • Kåret til «Sverige beste BCAA»

  Hver porsjon ELIT BCAA inneholder en effektiv blanding av de grenede aminosyrene (BCAA) som utgjør byggesteinene i muskelmassen vår. En porsjon ELIT BCAA gir deg hele 10,5 g aminosyrer, hvorav 7,5 g BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin) samt 3 g L-glutamin.

  De 3 grenede aminosyrene (BCAA) er essensielle på den måten at kroppen ikke kan produsere dem selv. Vi må få i oss disse essensielle aminosyrene for å fremme muskelvekst og restitusjon. Derfor er ELIT BCAA et utmerket komplement til din kost og trening.

  Siden BCAA omsettes direkte i blodet er det optimalt å innta ELIT BCAA både under og etter trening. ELIT BCAA kan med fordel inntas som et komplement i løpet av dagen, samt i forbindelse med måltider. ELIT BCAA er forsterket med elektrolytter, samt L-glutamin for å fremme din restitusjon og styrke immunforsvaret ditt.

  ELIT BCAA løser seg lett opp og smaker fantastisk godt. Prøv Sveriges beste BCAA allerede i dag!

  Anbefalt dose: 1-2 porsjoner i valgfri mengde vann under trening, samt ved behov fordelt utover dagen. 1 porsjon tilsvarer 1 scoop pulver.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd, og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Angitt anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

   

  Innhold

  Per porsjon (ca. 13 g)

  L-Leucin

  5000 mg 

  L-Glutamin

  3000 mg 

  L-Valin

  1250 mg

  L-Isoleucin

  1250 mg 

  Electro-Pro* 

   

  Natrium

  200 mg 

  Kalium

  100 mg

  Magnesium

  50 mg 

  *ikke adekvat mineralkilde

   

  Ingredienser: L-Leucin, L-Glutamin, L-Valin, L-Isoleucin, eplesyre, inulin, natrium-bikarbonat, magnesium-citrat, kalium-klorid, aromaer. Søtningsmiddel: Aspartam, acesulfam-K, inneholder en kilde til fenylalanin.