×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -28%

  Diet Pack Hers, Advanced

  Diet Pack, Advanced - Godt sammensatt pakke av utvalgte produkter for effektiv vekttap og diett!

  Les mer

  Price as configured: 729,00 kr *

  1 006,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETSBGADVANCED2

  Diet Pack, Advanced - Godt sammensatt pakke av utvalgte produkter for effektiv vekttap og diett!
   
  Pakken inneholder:
  • 1 x Ultimate CLA, 90 caps - Effektiv fettforbrenner!
  • 1 x Ultimate Shape, 60 caps - Konjugert linolsyre i lettdoserte kapsler!
  • 1 x Lean Whey Protein, 900 g - Delikat proteinpulver med høyt proteininnehold og er skånsom mot magen.
  • 1 x Supreme Amino BCAA 200g -  Rik med Vitamin B6 for energi og motvirker trøtthet og utmattelse

  Les mer om produktene her:

  Les mer om produktene

  • Ultimate CLA, 90 caps

   Bestselgende og grundig undersøkt fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate CLA inneholder CLA fra kvalitetsråvaren Clarinol™.

   • Høykonsentrert kosttilskudd med CLA (konjugert linolsyre)
   • Fremskynder fettreduksjon
   • Hemmer appetitten – lettere å holde seg til dietten!
   • Grundig undersøkt, effektiv og trygg
   • Uten koffein og andre sentralstimulerende stoffer

   Det er vanskelig å diskutere fettforbrenning uten å nevne den ekte klassikeren CLA. CLA, som er den engelske forkortelsen for konjugert linolsyre, er en naturlig transfettsyre som etter flere tiår på sportsernæringsmarkedet har blitt kjent for sin evne til å fremskynde vektnedgang og fettreduksjon.

   Vektnedgang er i sin enkleste form et spørsmål om matematikk: Man må forbruke flere kalorier enn man putter i seg. Gjør man det, blir kroppen tvunget til å hente energi fra fettvevet, og etter hvert fører det til at mengden kroppsfett minsker. CLA har i flere studier vist seg å fremme denne prosessen, og det skyldes tre separate effekter:

   Den ene er at CLA reduserer appetitten, noe som gjør det enklere å holde seg til dietten uten å måtte gi etter for sulten. Den andre er at CLA øker kaloriforbruket. På den måten forbedrer du oddsen for å kunne oppnå det kaloriunderskuddet som kreves for at du skal gå ned i vekt. Den tredje og siste effekten er at CLA hindrer at kaloriene vi spiser, blir lagret i fettvevet.

   Star Nutritions Ultimate CLA består hundre prosent av den varemerkebeskyttede CLA-kilden Clarinol™. Denne formen for CLA er spesielt gunstig fordi den 1) har høy konsentrasjon av rent CLA og 2) består av de mest potente CLA-formene.

   Dosering og bruk: Ta én kapsel tre ganger om dagen. Ta ikke flere enn tre kapsler om dagen. Brukes maksimalt seks måneder i strekk.

   Antall porsjoner per boks: 30.

   Allergener: Produsert i lokaler som også håndterer soyalecitin og melk, og kan derfor inneholde spor av disse.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

   Innhold per dosering (1 kapsel) og per dagsdose (3 kapsler):
    

     1 kapsel 3 kapsler
   Clarinol™ 1000 mg 3000 mg
   -herav CLA 780 mg 2340 mg

   Ingredienser: Clarinol® (kilde til CLA), kapsel (bovine gelatin, stabiliseringsmiddel, glyserol), antioksidanter (tokoferolrik ekstrakt).

   Øvrige ingredienser: Kapselmateriale (storfe gelatin).

  • Supreme Amino BCAA, 200g

   Supreme Amino BCAA – Utrolig velsmakende og kvalitativ BCAA-tilskudd fra succéserien Star Nutrition Hers! Sukkerfri med lavt kaloriinnhold!

   • En lykket smaksprofil – kanskje bransjens beste BCAA hittil
   • 2600 mg BCAA per dose for optimal restitusjon
   • Rik med Vitamin B6 for energi og motvirker trøtthet og utmattelse
   • Sukkerfri med lavt kaloriinnhold
   • Perfekt for å drikke under treningsøkten

   Aminosyrer er et meget effektivt tilskudd som mottar større godkjennelse i treningsbransjen med sin effektive funksjon for forbedret utholdenhet, energi og optimert proteinsyntese. Med Supreme Amino BCAA tilbys du som trener hardt et aminosyretilskudd som er skreddersydd for å tilgodese de preferanser som finnes hos kvinnelige atleter.

   Supreme Amino BCAA har forpliktet verden med BCAA som optimerer dine forutsetninger til best mulig resultat fra treningen, og er dessuten rik med hele 1300 mg L-glutamin per dose!

   1,4 mg Vitamin B6 bidrar til immunsystemets normale funksjon, normal protein – og glykogen omsetning, samtidig som at den minsker trøtthet og utmattelse.

   Supreme Amino BCAA fra Star Nutrition Hers er som kremen på kaken – helt sukkerfri og har lavt kaloriinnhold, perfekt for atleten som tar vare på toppformen året rundt.

   Star Nutritions Hers har under produksjon lagt ekstra vekt på smak, oppløselighet og friskhet, og tørr stolt å påstå at Supreme Amino BCAA kan være industriens mest velsmakende aminosyretilskudd hittil!

   Supreme Amino BCAA – Førstehåndsvalget for kvinneatleten som kan skille kvalitet fra kvantitet!

   Anbefalt dosering: Bland 1 målsekje (5 g) med 200 ml vann, ta 1-2 ganger per dag, for eksempel i forbindelse med trening.

   Antall doser per forpakning: 40

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides.

   Varebetegnelse: Kosttilskudd med grenene aminosyrer (BCAA) fra vegetabilisk kilde, fermenterat L-glutamin og vitamin B6. Vitamin B6 hjelper immunsystemets normale funksjon, normal protein- og glykogenomsetning, og reduserer trøtthet og utmattelse. Inneholder søtstoffer.

    

   Nettovekt: 250 g

    

   Næringsverdi Per 1 måleskje (5 g) Per 2 måleskjeer (10 g)
   Energi 17 kcal / 72 kJ 35 kcal / 144 kJ
   Fett 0 g 0 g
    herav mettet 0 g 0 g
   Karbohydrater 0,2 g 0,4 g
    herav sukkerarter 0,05 g 0,35 g
   Protein 3,9 g 7,8 g
   Salt 0,02 g 0,04 g

    

   Innhold Per 1 måleskje (5 g) Per 2 måleskjeer (10 g)
   L-Glutamin 1300 mg 2600 mg
   L-Leucin 1300 mg 2600 mg
   L-Isoleucin 650 mg 1300 mg
   L-Valin 650 mg 1300 mg
   Vitamin B6 1,4 mg (100%*) 2,8 mg (200%*)
   * - Prosent av daglig referanseinntak

    

   Ingredienser Strawberry Passion: L-glutamin, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, resistent dextrin, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, søtstoffer (acesulfam-K, sukralose), salt, fargestoff (betanin), vitamin B6.

    

   Ingredienser Fresh Lemon: L-glutamin, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, resistent dextrin, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, søtstoffer (acesulfam-K, sukralose), salt, fargestoff (betanin), vitamin B6.

    

   Ingredienser Tropical Mango: L-glutamin, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, resistent dextrin, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, salt, søtstoffer (acesulfam-K, sukralos), fargestoff (kurkumin), vitamin B6.

    

   Allergiinformasjon: Inneholder ingen allergener. Inneholder søtstoffer.

  • Lean Whey Protein, 900 g

   Lean Whey Protein – Proteinpulver av høy kvalitet fra Star Nutrition Hers produsert av myseproteinkonsentrat og myseproteinisolat. Med enzymer for forbedret opptak!

   • Rik på enzymer for forbedret opptak - lett for magen 
   • Lavt fett- og sukkerinnhold
   • Protein med høy verdig for oppbyging av muskelmasse 
   • Lettblandet i 4 gode smaksvarianter

   At en aktiv livsstil og målrettet resultat krever et høyt inntak av protein har ikke vært et unntak hos noen utøvere. Lean Whey Protein er Star Nutrition Hers spennende bidrag i utvalget med gjennomarbeidet sammensetning, av alle de viktige næringsstoffer som trengs i jakten på en veltrent fysikk og et sunt kosthold. 

   Lean Whey Protein gir deg tilskudd av kvalitativ myseproteinkonsentrat og myseproteinisolat med et lavt fett- og sukkerinnhold, høy proteinverdi og en smaksprofil som er i forkant! Star Nutrition Hers har lagt stor vekt på å oppnå klare og gjennomarbeidede smaker og suveren løselighet for å gjøre Lean Whey Protein til det delikate og lett konsumerte tilskuddet det er i dag.

   Kjenner du deg ofte hoven i magen eller har en lang metthetsfølelse etter du har drukket shakes? Lean Whey Protein er rik med fordøyelsesenzymer som forbedrer opptaket og gir en herlig effekt i magen! 

   1g karbohydrater og 0,6 g sukker per dose! Det lave fett- og sukkerinnholdet gjør at du kan drikke shakes uten uten bekymring for å ødelegge treningsresultatene og forbrenning i jakten på toppformen.

   Lean Whey Protein er selvsagt utstyrt med høye mengder aminosyrer for å optimere både restitusjon og muskeloppbygging. 

   Anbefalt dosering: Bland 0,88 dl (30 g) med 200-300 ml vann. Ta 1 porsjon 1-3 ganger daglig, for eksempel etter trening mellom måltider.

   Antall doser per forpakning: 30

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år skal ikke ta kosttilskudd, heller ikke gravide eller ammende. Personer som lider av sykdom og/eller går på medisin bør snakke med sin lege før de ev. tar dette kosttilskuddet. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides. Tenk på betydningen av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

   Varebetegnelse: Sportsprodukt med 78%-80% protein, inneholder søtstoffer. 

   Nettovekt: 900 g

    

   Næringsverdi per 100g  Blueberry Raspberry Ice Cream Double Chocolate Mousse Strawberry White Chocolate Fresh Vanilla
   Energi 1582 kJ, 378 kcal 1574 kJ, 376 kcal 1586 kJ, 379 kcal 1586 kJ, 379 kcal
   Fett 5 g 5 g 5 g 5 g
    herav mettet 4 g 4 g 4 g 4 g
   Karbohydrater 4 g 4 g 4 g 4 g
   herav sukkerarter 2 g 2 g 2 g 2 g
   Protein 80 g 78 g 79 g 80 g
   Salt 0,45 g 0,45 g 0,45 g 0,45 g

    

   Næringsverdi per 1 dose (30 g)  Blueberry Raspberry Ice Cream Double Chocolate Mousse Strawberry White Chocolate Fresh Vanilla
   Energi 475 kJ, 113 kcal 472 kJ, 113 kcal 476 kJ, 114 kcal 476kJ,114 kcal
   Fett 1,4 g 1,4 g 1,4 g 1,4 g
    herav mettet 1 g 1 g 1 g 1 g
   Karbohydrater 1 g 1 g 1 g 1 g
    herav sukkerarter 0,6 g 0,6 g 0,6 g 0,6 g
   Protein 24 g 23 g 24 g 24 g
   Salt 0,14 g 0,14 g 0,14 g 0,14 g
    

    

   Aminosyreprofil Per 100 g
   L-Leucin 9,13 g
   L-Isoleucin 4,83 g
   L-Valin 4,82 g
   Total BCAA 18,78 g
   L-Asparginsyre 10,02 g
   L-Glutaminsyre 15,31 g
   L-Serin  4,77 g
   L-Glycin  1,62 g
   L-Histidin 1,49 g
   L-Arginin 2,09 g
   L-Treonin 6,54 g
   L-Alanin 4,57 g
   L-Prolin 5,21 g
   L-Tyrosin 2,65 g
   L-Metionin 1,82 g
   L-Cystin 2,18 g
   L-Fenylalanin 2,81 g
   L-Lysin 8,21 g
   L-Tryptofan 1,51 g

    

   Ingredienser Strawberry White Chocolate: Proteinblanding (myseproteinkonsentrat [melk][inneholder emulgator: soyalecitin], myseproteinisolat [melk][inneholder emulgator: soyalecitin]), aroma, stabiliseringsmiddel (karboximetylcellulose), fargestoff (betanin), Digezyme® (amylas, proteas, laktas, lipas, cellulas), søtstoff (sukralose).

    

   Ingredienser Fresh Vanilla: Proteinblanding (myseproteinkonsentrat [melk] [inneholder emulgator: soyalecitin], myseproteinisolat [melk] [inneholder emulgator: soyalecitin]), aroma, stabiliseringsmiddel (karboximetylcellulose), Digezyme® (amylas, proteas, laktas, lipas, cellulas), søtstoff (sukralose), fargestoff (karoten).

    

   Ingredienser Blueberry Raspberry Ice Cream: Proteinblanding (myseproteinkonsentrat [melk][inneholder emulgator: soyalecitin], myseproteinisolat [melk][innehholder emulgator: soyalecitin]), aroma, stabiliseringsmiddel (karboximetylcellulose), fargestoff (antocyaner, betanin), Digezyme® (amylas, proteas, laktas, lipas, cellulas), søtstoff (sukralose).

    

   Ingredienser Double Chocolate Mousse: Proteinblanding (myseproteinkonsentrat [melk][inneholder emulgator: soyalecitin], myseproteinisolat [melk][inneholder emulgator: soyalecitin]), kakao [3,5%], aroma, stabiliseringsmiddel (karboximetylcellulose), Digezyme® (amylas, proteas, laktas, lipas, cellulas), søtstoff (sukralose).

    

   Allergiinformasjon: Inneholder melk og soyalecitin. Inneholder søtstoff.

  • Ultimate Shape, 60 caps

   Ultimate Shape og høyeffektiv fettforbrenner av nyeste modell fra Star Nutrition Hers som optimerer resultatene dine ved hjelp av hele 9 stk aktive stoffer!

   • Perfekt for utøvere som ønsker vekttap, uansett treningsnivå
   • Gir en stimulerende effekt på diett (200 mg koffein per 2 kapsler)
   • Termogen og appetittdempende
   • Beriket med krom for optimal blodsukkerbalanse

   Ultimate Shape - avansert fettforbrenner fra Star Nutrition Hers som dekker alle viktige aspekter for en kontrollert og effektiv fettforbrenning og vekttap.

   Med en avansert sammensetning med hele 9 aktive stoffer blir Ultimate Shape en av de mest interessante fettforbrenningsproduktene på markedet.

   Ultimate Shape gir deg optimal fettforbrenning med bland annet Capsimax™, som med hjelp av chilifruktens capsaicine utløser kroppens naturlige fett og energiforbrenning, kolin som hjelper fettforbrenningen i kroppen og som er inkludert i cellestrukturen, L-karnitintartrat som stimulerer kroppens fettforbrenning ved å øke kroppens bruk av frigjort fett som energigivende drivstoff og en god dose av Camelia Sinensis!

   Star Nutrition Hers hjelper deg med å holde fokus og energien din på topp under diett med 200 mg koffein per 2 kapsler. En god mengde krom er addert, slik at blodsukkeret ditt holder seg stabilt.

   Anbefalt dosering: Ta 1 kapsel 2-3 ganger per dag.

   Antall doser per forpakning: 60 kapsler, 20/30 doser.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides. Tenk på betydningen av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

   Varebetegnelse: Kostilskudd med koffein, planteesktrakt og krom. Krom bidrar til å opprettholde normale blodsukkernivåer. Inneholder kolin som bidrar till normal fettomsetning. Inneholder koffein (300 mg per daglig dose). Anbefales ikke for barn eller gravide kvinner. Koffein øker årvåkenhet og oppmerksomhet.

    

   Nettovekt: 41 g

    

   Innhold Per 2 kapsler Per 3 kapsler
   Coffea Robusta 800 mg 1200 mg
   Klorogensyre 400 mg 600 mg
   VitaCholine® 201 mg 301,5 mg
    varav kolin 83,4 mg 125 mg
   Koffein 200 mg 300 mg
   L-Karnitinnitrat 100 mg 150 mg
   Gallussyramonohydrat 80 mg 150 mg
   Camellia sinensis 60 mg 90 mg
   Capsimax™ 50 mg 75 mg
    varav capsaicin 1 mg 1,5 mg
   Olea europaea 15 mg 22,5 mg
    varav oleuropein 0,9 mg 1,35 mg
   Krom 80 µg (200%*) 120 µg (300%*)
   * - Prosent av daglig referanse inntak

    

   Ingredienser: Ekstrakt fra grønn kaffe [Coffea robusta] (50% klorogensyre), kapsel (storfe gelatin), VitaCholine® kolinbitartrat (41,5% kolin), koffein, L-karnitintartrat, gallussyremonohydrat, ekstrakt fra grønn te [Camellia sinensis] (3% koffein), Capsimax™ pepparekstrakt [Capsicum annuum] (2% capsaicin), overflatebehandlingsmiddel (mikrokrystallinsk voks), ekstrakt fra olivblader [Olea europaea] [6% oleuropein), krom, antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), fargestoff (titandioksid).

    

   Allergiinformasjon: Inneholder ingen allergener. Inneholder koffein (300 mg/dagsdose)

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.