×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  DetoxPlus

  DetoxPlus støtter kroppens renseorgan.

  Les mer
  1 389 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A4111-6

  DetoxPlus - Alpha Plus

  DetoxPlus støtter kroppens renseorgan. 14 dagers kur.

  Gjennom DetoxPlus kan vi tilby fullverdig næring, riktig energimengde, riktig proteinmengde og de rette vitaminene og mineralene. Mange oppdager bedre matvaner gjennom fasting noe som kan hjelpe deg med å komme til bunns med problemer som uregelmessige matvaner samt gi ny inspirasjon. Det øker motivasjonen for et bedre kosthold.


  Dessuten følger det med en brosjyre med en nøye beskrivelse av programmet, tips, oppskrifter og en praktisk shaker for enkel tilbereding av drikkene programmet er bygget opp av.

  Følgende produkter inngår i DetoxPlus:

  UltraClear Plus
  Innholdet baseres på ris og inneholder en spesiell kombinasjon av aminosyrer, vitaminer og mineraler.

  Psylliumfrøskall
  Bruk den i frokostdrikken eller grøten, eller rør inn 30 ml i 2 dl vann, frukt- eller grønnsaksjuice og innta 10-30 minutter før måltid, eller som et mellommåltid.

  Mighty Greens
  velsmakende og verdsatte drikk med næringsstoffer fra sjø og hav. Mighty Greens inneholder bl.a. chlorella, hvetegress, raigress, spirulina alfalfa m.m.

  Pau D'Arco te
  Pau D'Arco er en svært populær urtete fra Sør-Amerika og kommer fra den indre barken på to tresorter. Disse merkelige trærne har så dype røtter at ikke engang de sterkeste vinterstormer klarer å felle dem. I barken, som plukkes varsomt, finner man stoffene xylodin og lapachol. Pau D'Arco er en te som er blitt brukt i århundrer av indianerstammer først og fremst i Peru og Bolivia.

  Shaker
   


  Alpha Plus

  Alpha Plus retter seg mot deg som setter helsen høyt.

  • Vi distribuerer sikre kosttilskudd som utvikles i samsvar med det siste innen forskningsfeltet.
    
  • I sortimentet finner man unike kombinasjoner, flere av dem med mange års positive helseresultater og en rekke fornøyde kunder å vise til.
    
  • God næring, i kombinasjon med en sunn livsstil, gir deg muligheten til å leve livet fullt ut. Elsk deg selv fra innsiden og ut!
    

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.