×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  DAA Xtreme Prolact-Block, 60 tabs

  DAA Xtreme Prolact-Block - Nyskapende, sikkert og potent muskeløker av Olimp Sport Nutrition. Øker testosteronproduksjonen og hemmer prolaktin-produksjonen.

  Les mer
  239,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 820924-24

  DAA Xtreme Prolact-Block - Nyskapende, sikkert og potent muskeløker av Olimp Sport Nutrition. Øker testosteronproduksjonen og hemmer prolaktin-produksjonen.
   
  • Stimulerer testosteronproduksjonen
  • Effektiv og sikker muskeløker
  • Består av DAA, vitaminer E, vitamin B6 og sink

   

  DAA Xtreme Protect-Block er den nye generasjonen av testosteron-booster. En av de viktigste ingrediensene er D-asparaginsyre (DAA). DAA er en aminosyre som stimulerer kroppens egen produksjon av testosteron. Økt produksjon testosteron i sin tur økt muskelvekst, økt styrke og forbedret ytelse.
   
  Hva gjør at DAA Xtreme Prolact-Block skiller seg fra andre testosteron-boostere er dens innhold av vitamin E, vitamin B6 og sink. Denne kombinasjonen hemmer den økte produksjonen av prolaktin som ofte følger med forhøyet testosteronnivå.
   
  Prolactin har en hemmende effekt på muskelvekst, slik at en redusert produksjon av hormonet forbedrer treningsresultatene ytterligere.
   
  Anbefalt dosering: 2 tabletter per dag til frokost. Innta sammen med vann.
   
  Informasjon: Skal ikke erstatte en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er tiltenkt friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen bruk av produktet.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  2 Customer Review(s)

  per side

  2 Customer Review(s)

  per side

  Produktbeskrivelse: Kosttilskudd med D-asparaginsyre, vitamin E, vitamin B6 og sink.

   

  Nettoinnhold: 60 tabletter

   

  Næringsinnhold 1 tablett 2 tabletter
  D-asparaginsyre 1600 mg 3200 mg
  Vitamin E 7,5 mg (62,5%*) 15 mg (125%*)
  Vitamin B6 2,1 mg (150%*) 4,2 mg (300%*)
  Sink (som sink aminosyrakelat fra Albion®) 7,5 mg (75%*) 15 mg (150%*)

  *Prosent av daglig referanseinntak

   

  Ingredienser: 82% D-asparaginsyre, fyllmiddel (isomalt), stabiliseringsmiddel (hydroxypropylmetylcellulose), zinkbisglycinat, DL-alfa-tokoferylacetat (vitamin E), ytbehandlingsmedel (polyetylenglycol), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), pyrodoxinhydroklorid (vitamin B6).

   

  Allergiinformasjon: inneholder ingen kjente allergener.