×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  GRATIS FRAKT OVER 99 KR

  Cortrex, 60 kapsler

  Cortrex er et kosttilskudd fra Thorne Research Inc. som gir en næringsmessig støtte for normal binyrefunksjon. Med garanterte rene råvarer.

  Les mer
  235,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A9099

  Cortrex er et kosttilskudd fra Thorne Research Inc. som gir en næringsmessig støtte for normal binyrefunksjon. Med garanterte rene råvarer.

  • Ernæringsmessig støtte for binyrefunksjonene
  • Garanterte rene råvarer
  • Kombinasjon av binyreekstrakt og næringsstoffer som C-vitamin, aktivt B5- og B6-vitamin samt sink i lettabsorbert form

  Thorne Research Inc.'s Cortrex er et kosttilskudd som gir en næringsmessig støtte til binyrene. Med blant annet binyreekstrakt samt en godt gjennomtenkt blanding av næringsstoffer som aktivt vitamin B5 og B6, C-vitamin samt sink. Alle disse i lettabsorberende form for kroppen og fremstilte fra garantert rene råvarer. 

  C-vitamin bidrar til normalt stoffskifte, normal psykologisk funksjon og til nervesystemets normale funksjon som også tiamin og B6-vitamin gjør. Riboflavin bidrar til å minske tretthet og utmattelse. Pantotensyre bidrar til normal mental prestasjonsevne samt til normal syntese og omsetting av steroidhormoner, D-vitamin og visse nevrotransmittere. Sink bidrar til normal kognitiv funksjon.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Doser per forpakning:

  60 doser.

  Dosering:

  1 kapsel 1-3 ganger per dag i samband med måltid.

  Ingredienser:

  Binyreekstrakt (storfe), lakrisrot (glycyrrhiza glabra), askorbinsyre, kalsiumpantotenat, binyrebarkekstrakt (storfe), sink pikolinat, tiamin HCl, riboflavin 5'-fosfat natrium, pyridoxal 5'-fosfat, hypromelloskapsel, leucin, silisiumdioksid.

  Innhold per 1 kapsel (% ADI):

  Vitamin C 50 mg 63%
  Tiamin 8 mg 727%
  Riboflavin 3,6 mg 257%
  Vitamin B6 3,4 mg 243%
  Pantotensyre 45 mg 750%
  Sink 10 mg 100%
  Binyreekstrakt 125 mg -
  Lakrisrot 75 mg -
  Binyrebarkekstrakt 30 mg  

  Allergiinformasjon:

  Hypoallergen. Det finnes ingen kjente allergener i dette produktet.  Produktet  inneholder hverken hvete, gluten, mais, gjær, soya, egg, meieriprodukter eller kunstige fargestoffer, søtningsmiddel, palmeolje eller stearat.

  Bruksbegrensninger:

  Cortrex inneholder lakrisrot og bør ikke tas av personer med høyt blodtrykk.

  Oppbevaring:

  Oppbevares tørt og svalt utilgjengelig for barn og dyr.

  Annet:

  Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn. Den angitte anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.