×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  CLA & Grønn Te + L-carnitine, 60 kapsler

  CLA og grønn te + L-karnitin fra Olimp hjelper deg som vil gå ned i vekt, øke muskelstyrken og utholdenheten. Angriper fettvev med tredobbel effekt!

  Les mer
  195 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A5111-1

  CLA og grønn te + L-karnitin fra Olimp hjelper deg som vil gå ned i vekt, øke muskelstyrken og utholdenheten. Angriper fettvev med tredobbel effekt!


  Et kosttilskudd som gir tre av de mest aktive stoffene som støtter prosessen med å redusere fettvev, som består av CLA, en grønn te-ekstrakt brukt som en EGCG, og l-karnitin.  Et nøye utvalgt sortiment av ingredienser aktiverer alle faser av fettforbrenning, og samtidig hindrer tap av kroppsfasthet. Flere ukers bruk av supplement garanterer synlig vekttap, begrenser risikoen for yo-yo-effekt og resulterer i en klar reduksjon i symptomer på cellulitter.

  Hvorfor støtter kombinasjonen av CLA og grønn te + L-karnitin slankeprosessen så effektivt?

  Linolsyre dienes, kjent som CLA, og spesielt isolerte polyfenoliske forbindelser som finnes i grønn te, utfyller hverandre svært effektivt i prosessen med å forme figuren. Den grønne teekstrakten inneholder svært effektive bioaktive stoffer som fremskynder tre viktige prosesser: initiere fettnedbryting, sørge for effektiv forbrenning av fett i muskelcellene og hindre ny lagring i fettreserver.  Tilstedeværelsen av CLA-syrer i sin tur har ansvar for den komplette ødeleggelsen av fettceller, slik at de aldri kan gjenopprette deres tap. Videre aktiverer CLA prosessen med å opprette nye muskelproteiner i stedet for å erstatte det tapte fettet. Følgelig blir kroppen betydelig fastere.

  Hvilken innflytelse har l-karnitin på supplementeffekt?
  Hvorfor er kombinasjonen CLA og grønn te + L-karnitin mer effektivt enn bare kombinasjonen av CLA og grønn te?

  Så langt har mange CLA-preparater med grønn te kommet på markedet, men det virker som om deres bruk i praksis ikke alltid er så effektiv.  Denne begrensede effekten skyldes dels redusert aktivitet av en av de metabolske reaksjonene, som karnitin er ansvarlig i kroppen. Selv om grønn te og CLA støtter tap av fett, kan denne effekten være begrenset uten tilstedeværelse av karnitin. Karnitine gir effektiv transport av fett til "forbrenningskamre" og forbedrer tilgangen til oksygen, noe som ødelegger dem. Bare en kombinasjon av CLA, grønn te som inneholder EGCG og karnitin kan garantere en så sterk slankende effekt.
  Bortsett fra et betydelig l-karnitin-tillegg er vår oppskrift forskjellig fra liknende konkurrenters, ettersom den inneholder en spesiell grønn teekstrakt, kjent som ECCG. Det er kun i denne form, sammen med CLA, at de oppnår korrekt og fullstendig fettvevsforbrenning.

  Hvordan supplerer kosttilskudd forebygging av cellulitter?

   I denne sammenheng har CLA-fettsyrene en spesiell rolle. Dette ekstremt verdifulle næringsstoffet støtter fettap og beskytter samtidig muskelvev. Fettvevreduksjon knyttet til styrking av muskelstrukturen resulterer i en større oppstramming og styrking av huden og gir et glattere og yngre utseende.  Samtidig beskytter CLA effektivt mot danning av klumper av fett, spesielt i områdene rundt lår og rumpe.  Effektiviteten til denne prosessen støttes av l-karnitin.

  Hvem spesielt bør bruke dette tillegget?

  Denne spesielt utviklede formelen fungerer i nesten alle tilfelle av overvekt.  Tilskuddet er spesielt anbefalt både under og etter slanking.  Under behandling akselererer tilskuddet fettforbrenningsprosessen, samtidig som det forhindrer tap av kroppsfasthet. Og etter behandling begrenser det risikoen for en yo-yo-effekt. Tillegget har dessuten svært fordelaktig innflytelse på hjertet og det kardiovaskulære systemet, og den kan også med fordel brukes i tilfeller ved lav fysisk aktivitet.

  Hvordan bruker man Olimp CLA og grønn te + L-karnitin?

   I forbindelse med slanking er det best å ta 2 kapsler tilskudd 2 ganger om dagen, enten på tom mage eller etter frokost, eller ca. 30 min før planlagt fysisk aktivitet (eller kveldsmat).  Etter oppnådd forventet vekttap anbefales det at du fortsetter å bruke tilskuddet i minimum 8 uker, ved 2 kapsler hver 24. time, for å forhindre yo-yo-effekt.

  Anbefalt daglig inntak

  2 kapsler, 2 ganger daglig - etter frokost og ca. 30 min før fysisk aktivitet.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

   Næringsinnhold

   2 kapsler

   4 kapsler

   Konjugert linolsyre CLA 80 %

   1000 mg

   2000 mg

   Inkludert CLA

   800 mg

   1600 mg

   Grønn teekstrakt

   400 mg

   800 mg

  Inkludert EGCG

   132 mg

   264 mg

   L-karnitin

   200 mg

   400 mg

  Ingredienser: Konjugert linolsyre CLA, grønn teekstrakt, soyaolje, L-karnitin, gelatin, glyserin, vann – kapselkomponenter.  Inneholder deler av soya.