×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Citrullin Malate, 240g

  Citrullin Malate - klassisk og effektiv prestasjonsøker bestående av 98% citrullin malate. Øker blodtilførselen, pump og prestasjonen!

  Les mer
  229 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 901912

  Citrullin Malate - klassisk og effektiv prestasjonsøker bestående av 98% citrullin malate. Øker blodtilførselen, pump og prestasjonen!
   
  • 98% citrullin malate
  • Effektiv og velstudert PWO-ingrediens
  • Øker blodgjennomstrømningen og pump
  Citrullin malate fra Star Nutrition er like effektiv som den er etterspurt! Med 98% Citrullin malate, en aminosyre som i flere nye studier har påvist å forbedre prestasjonen ved trening. 
   
  Citrulline malate øker kroppens produksjon av den naturlige gassen kalt nitrogenoksid (NO). Nitrogenoksid gjør at blodkarene slapper av, slik at mer blod, oksygen og næringsstoffer transporteres til musklene. Den økte blodstrømningen i sin tur leder til en kraftigere pump og en forbedret ytelse. Dette er det som har gjort citrullin malat til en av de mest ettertraktede ingrediensene i potent prestasjonøkere.
   
  Star Nutritions Citrulline Malate inneholder 98% Citrulline, og ingen annen aktiv ingrediens. Det gjør dette produktet til et utmerket alternativ for seg selv, som en ingrediens i en selvkomponert PWO eller som en ekstra tilsetning til en allerede eksisterende PWO.
   
  Forholdet mellom Citrulline og Malate er 2:1. 
   

  Anbefalt dosering: 1 - 3 måleskjeer (2,5 - 7,5 g) blandes med vann. Innta ca 1 time før trening. 7,5 g inneholder 7,35 g citrulin malate.

  Antall porsjoner per boks: 96.

  Informasjon: Skal ikke erstatte en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er tiltenkt friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen bruk av produktet

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  9 Customer Review(s)

  per side

  9 Customer Review(s)

  per side

  Produktbeskrivelse: Kostillskudd med 98% pulverisert citrullin malate.

   

  Nettovekt: 250 g

   

  Innehold Per 2,5 g Per 7,5 g
  Citrullin malate 2,45 g 7,35 g

   

  Ingredienser: Citrullin malate, silisiumdioksid.

   

  Allergiinformasjon: Inneholder ingen kjente allergener.

   

  Oppbevaring: Oppbevares tørt og svalt i originalemballasje.